Sultanların Affı Yok 3-1

Sultanların Affı Yok 3-1

Çanakkale Belediyespor ligin 5´inci haftasında güçlenen kadrosu ile iddialı gelen Trabzon temsilcisine şans tanımadı ve hakemin inanılmaz kararlarına rağmen maçı eze eze kazandı

Vestel Venüs Sultanlar Liginin başarılı ve gözde takımı Çanakkale Belediyespor kendi evinde çıktığı hedef maçlarından birinden daha galibiyet ile ayrılmayı basardı. İlk kez 3 yabancı oyuncusunu Çanakkale Belediyespor´a karşı oynatan Trabzon İdman Ocağı iddialı geldiği Çanakkale´den eli boş geri döndü. Maçın baş hakemi Bülent Bozkurt verdiği anlamsız yanlış kararları ve kırmızı kartları ile voleybolseverleri çileden çıkardı.

Ligin 5.haftasında Trabzon İdman Ocağı´nı ağırlayan Boğazın Sultanları istediği oyunu sergileyemese de rakibini 3-1 mağlup etmeyi başararak zirvedeki yerini korudu. İlk seti alan ve daha sonraki seti hakemin inanılmaz yanlış kararları ile rakibine veren Çanakkale Belediyespor 3.sette ciddi sayı farkını müthiş bir geri dönüş ile kapatarak maça tutundu ve 2-1 öne geçtikten sonra dördüncü sette rakibine şans tanımayarak maçtan 3-1 galip ayrıldı. Boğazın Sultanları ligdeki galibiyet sayısını 4´e çıkardı. 

İlk sete Çanakkale Belediyespor iyi başladı ve oyunu kontrolünde tutarak forse etti. İki teknik molaya da önde giren Boğazın Sultanları üstünlüğünü setin sonuna ve skorborda taşıyarak 1-0 öne geçti. 
İkinci set karşılıklı sayılar ile başladı. İlk teknik molaya konuk Trabzon İdman Ocağı önde girdi. Mola sonrası oyunda çekişme ve mücadele hakim oldu.ikinci teknik mola sonrası konuk takım sayı farkını bir ara 4´ e çıkardı. Ceren´in 4 sayılık servis serisi ve ardından iyi hücum sayıları ile fark kapandı ve Çanakkale Belediyespor 19-18 öne geçti. Setin kırılma anında bak hakem sahneye çıktı ve Çanakkale Belediyespor´un kazanmakta olduğu sayıyı Trabzon İdman Ocağına verirken haklı itirazda bulunan Beyza´ya da kırmızı kart göstererek konuk takıma 1 de sayı hediye etti. Bu olumsuzluğun takım üzerindeki yansıması ile konuk takım 3 sayı daha buldu. Çanakkale Belediyespor rakibini Şule´nin başarılı servisleri ile yakalasa da seti kazanmasına yetmedi ve 2.set Trabzon İdman Ocağının oldu. 25-23.
Üçüncü set karşılıklı sayılar ile başladı ve 4-4 eşitlik görüldü. Oyunun daha sonraki bölümünde üstünlüğü ele geçiren konuk takım 13-4 sayı farkını yakaladı. Daha sonra müthiş bir geri dönüş yapan Boğazın Sultanları üst üste bulduğu sayilar ile cesaret ve özgüven yüklemesi yaptı ve hakemin yanlı kararlarına rağmen seti 25-23 seti kazandı ve 2-1 öne geçti.
İkinci setin verdiği moral ile 4.sete iyi başlayan Boğazın Sultanları üst üste aldığı sayılar ile 4-0 öne geçince konuk takım mola aldı. İlk teknik molaya 8-4 önde giren Boğazın Sultanları üstünlüğünü setin ilerleyen bölümlerinde bir ara 14-6 önde kalmasına rağmen konuk takım direnç göstererek 6 sayılık seri ile skor önce 14-12 daha sonra 15-14 oldu. Çanakkale Belediyespor ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi. Setin son bölümünde yanlı ve yanliş kararları ilr hakem Bülent Bozkurt yine sahneye çıksa da büyük direnç gösteren Boğazın Sultanları seti 25-23 maçı da 3-1 kazandı.