Sultanlar Fırsat Tepti

Sultanlar Fırsat Tepti

İlk seti alarak avantaj yakalayan Çanakkale Belediyespor güçlü rakibine 3-1 boyun eğdi

Çanakkale Belediyespor Klasman Maçlarının ikinci gününde ikinci sınavını güçlü rakibi Bursa BŞB karşısında verdi. İzmir´deki antrenmanlarda sakatlanan takımın As oyuncusu Ana Starceviç ve takımın pasörlerinden Tuğçe´den yoksun kadrosu ile mücadele eden Boğazın Sultanları Klasman grubunun en güçlü favorilerinden Bursa BŞB´ne zor anlar yaşattı.

 

1.SET

İlk setin ilk bölümü karşılıklı sayılar ile geçti ve ilk teknik molaya Bursa BŞB 8-7 önde girdi. Mola dönüşü iki sayı üreten Bursa BŞB karşı 3 sayılık seri yakalayan Çanakkale Belediyespor ikinci molaya 16-15 geride girdi. Mola dönüşü oyunu forse eden Çanakkale Belediyespor üstünlüğü ele geçirdikten sonra seti 25-22 kazanarak 1-0 öne geçti.

 

2.SET

İkinci sete Bursa BŞB iyi başladı ve skoru 3-1 yaptı. Toparlanan Çanakkale Belediyespor rakibini yakaladı ve skoru 7-7 eşitlemesine rağmen Ebru´nun hücumuna iyi blok gelince ilk teknik molaya Bursa BŞB 8-7 önde girdi. Bursa Büyükşehir Belediyespor ikinci sete de 16-11 önde girdi. Skor üstünlüğünü ikinci teknik mola dönüşü de sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor seti 25-16 kazanarak skoru eşitledi 1-1.

 

3.SET

Sete Bursa BŞB iyi başladı ve skoru 4-1 yaptı. Toparlanan Çanakkale Belediyespor iki sayı ile skoru 4-3´e getirdi. Bursa Büyükşehir Belediyespor iki etkili hücum sayısının ardından Wilma ´ nın etkili hücumları Ebru´nun iyi savunması ile direnerek skoru 6-5´e getirdi. Rucker´in sayısı ile rakibini yakalayan Çanakkale Belediyespor yine de ilk teknik molaya 8-6 geride girdi. Mola dönüşü hücumda rakip bloğu aşmakta zorlanan Çanakkale Belediyespor savunmada da iyi olamayınca 4 sayılık fark skora yansıdı 11-7. Ebru ve Ceren ile 2 hücum sayısı alan Çanakkale Belediyespor savunmada sıkıntı yaşadı ve ikinci teknik molaya da 16-11 geride girdi. Mola sonrası skor üstünlüğünü bırakmayan Bursa ekibi seti 25-18 kazanarak setlerde 2-1 öne geçti.

 

4.SET

Sete 3 lü seri ile başlayan Çanakkale Belediyespor devamında 3 sayı verdi (3-3). Bursa Büyükşehir Belediyespor sayı üretimini 8´e taşıdı ve 3-0 geriden gelerek ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Rakibinin 2 sayısına karşı 6 sayı üreterek skoru 10-10´a getiren Çanakkale Belediyespor, bu kez Bursa Büyükşehir Belediyespor´un 6 sayılık serisine karşı sadece 1 sayı buldu ve ikinci teknik molaya 16-11 geride girdi. Mola dönüşü sayı farkını 2´ye kadar düşüren Çanakkale Belediyespor direncini sürdüremedi ve seti 25-20 maçı da 3-1 kaybetti. Çanakkale Belediyespor bugün ilk etabın son maçında Sarıyer Belediyesi ile karşılaşacak.