Sultanlar Bildiğiniz Gibi... 3-1

Sultanlar Bildiğiniz Gibi... 3-1

Vestel Venüs Liginin flaş ekibi Çanakkale Belediyespor fırtına gibi girdiği ikinci yarıda da doludizgin gidiyor

Vestel Venüs Sultanlar Liginin ikinci yarısına Nilüfer Belediyespor´u Bursa´da mağlup ederek 3 puan ile başlayan Çanakkale Belediyespor ikinci maçında da kendi evinde hedef rakiplerinden Sarıyer Belediyespor´u 3-1 mağlup ederek ikide iki yaptı.

Hafta içi Yunanistan´ın Olympiacos takımı ile CHEV Challenge Women Cup´ta karşılaşan Boğazın Sultanları baştan sona üstün oynadığı maçın ilk setini 25-15 kazandı. İkinci seti uzayan rallide yakaladığı avantajları değerlendirmeyen ve basit hatalar ile rakibine veren Çanakkale Belediyespor, ağırlığını koyduğu sonraki setleri aynı skorlar ile 25-19 maçı da 3-1 kazanarak ikinci yarıda da ikide iki yaparak hanesine 3 puan daha kazandırdı ve önemli bir başarıya imzasını attı.


1.SET: Maça çok iyi başlayan ve etkili oyun sergileyerek rakibini mahkum eden Çanakkale Belediyespor ilk teknik molaya 8-1 ikinci teknik molaya ise 16-8 önde girdikten sonra seti de 25-15 kazanarak 1-0 öne geçti.

2.SET: Çanakkale Belediyespor ikinci sete de iyi başladı. İlk teknik molaya 8-3, ikinci teknik molaya 16-12 önde girmeyi başaran Boğazın Sultanları üstünlüğünü set sonuna taşımak istese de Sarıyer Belediyespor toparlanarak tutunduğu seti ev sahibi oyuncuların hatalarından da yararlanarak 27-25 kazanmayı başararak durumu 1-1 yaptı.

3.SET: Bu setin ilk bölümünde çekişmeli bir mücadele izlendi. Ev sahibi Çanakkale Belediyespor karşılıklı sayılar ile geçen bu bölümde ilk teknik molaya 8-7 önde girdi.  İkinci teknik molaya da 16-12 önde girmeyi başaran Boğazın Sultanları mola dönüşü sayı farkını açarak rahat bir oyun ile seti 25-19 alarak 2-1 öne geçti.

4.SET: Bu sete de Çanakkale Belediyespor iyi başladı ve oyunu önde forse etti. İlk teknik molaya 8-3 önde giren Boğazın Sultanları ikinci teknik molaya da 16-10 önde girdi. Mola dönüşü rakibine fırsat vermeyen Çanakkale Belediyespor seti 25-19 maçı da 3-1 kazanarak ligin ikinci yarısında ikide iki yaparak Beşiktaş ve Olympiacos maçları öncesi moral kazandı.