Sultanlar Başkentte

Sultanlar Başkentte

Halkbank´ı mağlup ederek moral depolayan Çanakkale Belediyespor bir diğer Başkent temsilcisi İlbank ile oynayacağı maç için Ankara´ya gitti

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Liginde mücadele eden Çanakkale Belediyespor´un Halkbank karşısında elde ettiği galibiyet, Boğazın Sultanların yüzünü güldürdü. Ligde üçüncü galibiyetini alan ve puanını 9´a yükselterek ilk 8´de yer alma başarısını gösteren Çanakkale Belediyespor´da gözler Pazar günü Ankara´da oynanacak İlbank maçına çevrildi.

Önceki hafta İstanbul´da Sarıyer Belediyespor´a mağlup olarak ivme kaybeden Çanakkale Belediyespor´un önemli hedef maçı olan Halkbank´ı mağlup etmesi teknik heyeti de memnun etti. Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Eczacıbaşı gibi güçlü bir takımı mağlup etme başarısı gösteren Halkbank karşısında oyuncuların sergilediği performans ve takım halinde ortaya koydukları oyun Çanakkaleli voleybolseverlerden alkış aldı.

Özdurak ?oyuncularımı tebrik ediyorum?

Çanakkale Belediyespor Baş Antrenörü Üzeyir Özdurak, Halkbank maçında oyuncularının ortaya koydukları mücadele ve kazanma hırsının kendilerini çok memnun ettiğini söyledi. Lig tarihinin en zor sezonunu yaşadıklarını belirten ve ligin çok enteresan hal aldığını vurgulayan Özdurak şunları söyledi ?Bu sezon önceki sezonlara hiç benzemiyor. Her takım her rakibini mağlup edebiliyor, çok güçlü bir takıma karşı galibiyet alan bir takım daha zayıf takıma yenilebiliyor. Halkbank geçtiğimiz hafta kesin favori gösterilen Eczacıbaşı´nı mağlup etti. Biz de Halkbank´ı mağlup ettik. Buna benzer çok maç oluyor. Ben öncelikle Halkbank maçında takım oyununu iyi sergileyen ve yürekleri ile oynayan tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Sahaya sürdüğümüz kadro da kenardan oyuna giren oyuncularımız da görevlerini en iyi şekilde eyerine getirdiler. Taktiksel olarak iyi hazırlandığımız bir maçtı ve maç içerisinde bu taktiği oyuncularım çok iyi yerine getirdi. Bize destek veren taraftarlar ve voleybolsevelere de ayrıca teşekkür ederim?

Boğazın Sultanları Başkentte

Halkbank´ı mağlup ederek play off iddiasını sürdüren Çanakkale Belediyespor, bir diğer Başkent temsilcisi ile Pazar günü karşılaşacağı lig maçı için dün akşam Ankara´ya hareket etti. Halkbank maçı sonrası dün iki antrenman yaparak Çanakkale´deki çalışmalarını tamamlayan Boğazın Sultanları bugün Ankara´da bir antrenman yaparak dinlenmeye geçecek. Yarın da maç antrenmanı yapacak olan Çanakkale Belediyespor Pazar günü İlbank ile Başkent Spor Salonunda saat 13.30´da karşı karşıya gelecek. Çanakkale Belediyespor Baş Antrenörü Üzeyir Özdurak, İlbank´ın önemli rakiplerden birini olduğunu belirterek bu karşılaşmayı önemsediklerini ve maçı kazanıp play off yarışı içerisinde kalmak istediklerini kaydetti.

Başkan Gökhan Sultanlara destek

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Halkbank maçında oyuncuların ortaya koydukları mücadeleyi ve elde ettikleri galibiyetten dolayı çok memnun olduğunu söyledi. Hafta içerisinde imzalanan destek protokolünün taraflarından İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş ile birlikte maçı izleyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan´ın, Pazar günü İlbank ile oynanacak maçı izlemek ve takıma destek olmak için de Ankara´ya gideceği bildirildi.