Sultanlar Ateş Çemberinde

Sultanlar Ateş Çemberinde

Vestel Venüs Sultanlar Liginde Halkbank, Çanakkale Belediyespor´u Ankara´da 3-0 yenerek 16.maçında yedinci galibiyetini aldı ve puanını 23,65´e yükseltti.

Karşılaşma, karşılıklı alınan sayılarla dengeli bir şekilde başladı. İlk teknik molada 12-11 ev sahibinin üstünlüğü vardı. Halkbank orta alandan Ramirez, köşelerden ise Salas ve Fulden´le sayı üretirken, savunmada aksayan Çanakkale Belediyespor çizgiye düşen toplardan çok sayı kaybetti. Çanakkale ekibi, farkın bir anda açılmasına engel olmadı. Seti 25-13 önde bitiren Halkbank, skoru 1-0 yaptı. Çanakkale Belediyespor, ikinci sette de file önünde iyi kapanan Halkbank karşısında topları karşıya geçirmekte zorlandı. Blok yapamayan konuk ekip, kötü manşet nedeniyle etkili hücum yapamadı. Halkbank, teknik molasını 12-10 önde geçtiği seti 25-15 alarak skoru 2-0´a taşıdı. Üçüncü sette oyuncu değişikliğine giden Çanakkale Belediyespor, savunmada daha iyi bir oyun ortaya koysa da etkili hücum yapamadı. Teknik molaya 12-10 önde giren Halkbank, seti 25-19 alarak sahadan 3-0 galip ayrıldı. 

 

Salon: TVF Başkent

Hakemler: Burhan İlhan, Ayşim Erginay

Halkbank ANKARA: Aslıhan Kılıç, Fulden Ural, Hande Naz Şimşek, Ramirez, Salas, Perez (Derya Çayırgan, Eylül Akarçeşme)

Çanakkale Belediyespor: İpek Soroğlu, Seda Arısoy, Elif Uzun, Janset Cemre Erkul, Da Silva, Fromm (Ceren Önal, Şule Yetimoğlu, Ceren Çınar, Alajbeg, İrgi Gözde Dal)

Setler: 25-13, 25-15, 25-19

Süre: 75 dakika (23, 23, 29)