Sultanlar Ağır Yaralı

Sultanlar Ağır Yaralı

Vestel Venüs Sultanlar liginde Çanakkale Belediyespor, Beylikdüzü deplasmanında ağır yara aldı.

Vestel Venüs Sultanlar Liginde ligde kalma mücadelesi gösteren Çanakkale Belediyespor, alt sıralardaki en yakın rakibi Kameroğlu Beylikdüzü İhtisas ile hayati bir maça çıktı.

Karşılaşmaya oldukça iyi başlayan ve ilk seti 26-24 alan Boğazın Sultanları ikinci seti 25-22 kaybetti. Üçüncü sette etkili bir oyun sergileyen Mavi Beyazlı ekip seti 25-23 kazanıp setlerde 2-1 öne geçmesine rağmen dördüncü sette aynı başarıyı gösteremedi. Dördüncü sette baştan sona kadar Kameroğlu Beylikdüzü İhtisas ile kora kor mücadele eden Boğazın Sultanları her zaman olduğu gibi basit hatalar yaptı ve seti 25-23 kaybetti. Deplasmanda 1 puan almayı garantileyen Çanakkale Belediyespor maç setinde ise etkili olmaya çalışsa da 4 defa uzatmaya giden seti 19-17 kazanan Kameroğlu Beylikdüzü İhtisas maçı 3-2 kazanarak ligde kalma yolunda önemli 2 puan kazanmış oldu.

Maçın en skorer oyuncusu Kameroğlu Beylikdüzü İhtisas´tan Jana Kulan oldu. Geçtiğimiz sezon Çanakkale Belediyespor forması giyen Jana toplam 35 sayı alarak takımının maçı kazanmasında önemli bir rol oynadı. Yine geçtiğimiz yıllarda Çanakkale Belediyespor forması giyen Ceren Kestirengöz´de ürettiği 20 sayı ile takımının galibiyetinde yer aldı.

Çanakkale Belediyespor´da ise Joyce Da Silva´nın ürettiği 24 sayı galibiyeti getirmeye yetmedi. 19 sayı üreten Jelena Alajbeg ile 16 sayı üreten Maren Fromm Çanakkale Belediyespor´un sayı yükünü çeken diğer isimler oldu.