Spor Kulüpleri Toplantıda Buluşacak

Spor Kulüpleri Toplantıda Buluşacak

2016-2017 Futbol Sezonu Spor Kulüpleri Toplantısı, Futbol İl Tertip Komiteleri Seçimi, Süper Amatör Lig Ve 1. Amatör Lig Fikstür Çekimi İle Futbol İl Temsilciliği Seçimi Toplantısı, 25 Ağustos 2016 Perşembe günü saat 18 00 de Gençlik Hizmetleri ve Spor İ

Yeni Sezonda faaliyet gösterecek ve Yerel Amatör Lig´ lere katılacak olan spor kulüplerimizin başkan ve yöneticilerine Amatör Lig´ lerde Uygulanacak Esaslar anlatılarak, kendilerine yeni sezon ile ilgili bilgiler, değişiklikler ve uygulamalar aktarılacaktır. Futbol İl Tertip Komiteleri seçimleri yapılarak, 2016-2017 sezonu Futbol İl Tertip Komiteleri oluşturulacak olup seçimlerin ardından. Büyükler Süper Amatör Lig ve Büyükler 1. Amatör Lig kura çekimleri yapılarak, Lig Fikstürleri belirlenecektir.

 

Futbol İl Temsilciliği Seçimi Toplantısında, spor kulüplerimizin başkanları veya yönetim kurulları tarafından, YETKİ BELGESİ ile yetki verilmiş olan (her kulüpten yetki verilmiş bir temsilci) kulüp temsilcileri oy kullanacaktır.

 2016-2017 Futbol Sezonu, Spor Kulüpleri Toplantısına ve Futbol İl Temsilciliği Seçimine, 2015-2016 Futbol Sezonunda faaliyet gösteren olan spor kulüplerimizin başkan ve idarecilerinin mutlaka katılmaları  veya Yönetim Kurullarından en az bir kişiyi toplantılara katılım için mutlaka görevlendirmeleri ve toplantılara katılımlarını sağlamaları gerekmektedir.