Soydan´a Ayvacıkta Yoğun İlgi

Soydan´a Ayvacıkta Yoğun İlgi

CHP eski Milletvekili Serdar Soydan 1 kasım seçim çalışmalarını sürdürüyor

CHP 24.Dönem Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, partisinin 1 Kasım seçim çalışmalarına devam ediyor. 26.Dönem Milletvekili seçimlerine aday olmamasına karşın partisinin hazırladığı program çerçevesinde daha önce Gelibolu´dan çalışmalara başlayan Serdar Soydan dün de Ayvacık ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Eski CHP Milletvekili Serdar Soydan Ayvacık´ta gün boyu ilçe halkı ile bir araya gelirken, çarşı ve Cuma günleri kurulan pazarda esnaf ziyaretleri yaptı. Partisinin seçim beyannamesinde yer alan vaatler ile birlikte Çanakkale yerelinde üretilecek politikalar konusunda vatandaşlara bilgiler veren Serdar Soydan Türkiye´nin içerisinde bulunduğu sıkıntılardan tek kurtuluşunun CHP iktidarı olacağı mesajlarını vererek bunun için oy ve destek istedi.

Ayvacık´ta halkın ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği 24.Dönem Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan´ın parti ve seçim çalışmalarına katılması takdir topladı. Soydan, seçim dönemlerinde tüm partililere ve seçmenlere önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü belirterek, 1 Kasımda halkın iradesinin sandığa yansıyacağını ifade etti. Soydan, CHP´nin iktidar olduğu bir Türkiye´de halkın her yönden daha özgür, daha refah ve daha huzur içerisinde olacağını kaydetti.