Soydan Sahaya İndi

Soydan Sahaya İndi

1 Kasım seçimleri öncesi parti çalışmalarına destek vermek için kolları sıvadı

CHP Eski Çanakkale Milletvekili ve eski İl Başkanlarından Serdar Soydan 1 Kasım seçimleri için sahaya inerek çalışmalara başladı. 7 Haziran seçimleri öncesi aday adayı olmasına rağmen 1 Kasım seçimleri için aday olmayı tercih etmeyen ve nasıl bir tavır sergileyeceği merak edilen Serdar Soydan partisinin seçimlerde başarılı olmasına destek verebilmek amacı ile kolları sıvadı.

Eski CHP Milletvekili ve deneyimli siyasetçi Serdar Soydan çalışmalara dün Gelibolu´dan başladı. Gelibolu´ya giderek ilçe örgütünü ziyaret eden Soydan daha sonra esnaf ziyareti yaptı. İlçe pazarını da dolaşarak Pazar esnafını ve pazarda alış veriş yapan vatandaşlar ile tokalaşan Soydan görüş alış verişinde bulundu. Vatandaşların seçimlerden beklentilerini soran Serdar Soydan, CHP´nin seçim beyannamesinde yer alan konuları halk ile paylaştı.

CHP Eski Milletvekili Serdar Soydan 1 Kasım seçim çalışmalarını İl Örgütü ile koordineli bir şekilde yapacağını ve partisinin seçimlerde daha başarılı sonuç alması için elinden geleni yapacağını kaydetti.