SORUNLARI BİLİYORUZ ÇÖZÜM İÇİN GELİYORUZ

SORUNLARI BİLİYORUZ ÇÖZÜM İÇİN GELİYORUZ

Bayramiç’in sevilen ismi, tecrübeli siyasetçi Özgür Acar, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Bayramiç Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğunu resmen açıkladı.

Çanakkale’nin incisi Bayramiç’i daha yaşanabilir kılmak ve hak ettiği hizmetlere kavuşturmak hayaliyle yola çıktığını belirten Özgür Acar, Bayramiç Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adaylığını şu sözlerle duyurdu: “ Daha rahat, daha yaşanabilir, daha müreffeh bir Bayramiç hayaliyle çıktığım bu yolda,
doğduğum topraklara hizmet için ilk adımı atmanın heyecanını yaşıyorum. Şüphesiz ki Bayramiç hepimizin göz bebeği olmakla birlikte, ismi dahi söz konusu olduğunda tüm farklılıklarımızı bir kenara bırakıp tek vücut olduğumuz ortak paydamızdır. İşte bu sorumluluk, güzel ilçemiz Bayramiç’in geleceğini doğru ve emin adımlarla şekillendirme noktasında en büyük yol göstericimiz olacaktır. Her türlü görüş, öneri ve eleştiriyi baş üstünde tutan, halkla istişare kültüründen asla vazgeçmeyen, adalet yolundan milim şaşmayan, hesap verebilen ve bütüncül yaklaşımı önceleyen bir yönetim anlayışı, prensipler listemizin ilk sırasında yer alacaktır. Bilinmesini isterim ki, bu memleketin çocuğu ve doğduğu topraklara kendini borçlu hisseden evladı olarak Bayramiç’e hizmet noktasında elimden gelen gayreti hiçbir mesai mevhumu gözetmeksizin göstermeye hazırım. Bu duygu ve düşüncelerle Bayramiç Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adaylığımı değerli Bayramiç kamuoyu ile paylaşıyor, kıymetli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Şüpheniz olmasın; Bayramiç’in sorunlarını biliyoruz, çözmek için geliyoruz.”