Son Gün Sürprizi

Son Gün Sürprizi

Çanakkale Dardanelspor Eskişehirspor'dan Nuri Fatih ve Turgutluspor'dan Sadık'ı renklerine bağladı

2014-2015 Futbol sezonunda Spor Toto 3.Liginde mücadele edecek olan Çanakkale Dardanelspor, dün sona eren transferin son gününde iki önemli transfer sürprizi yaptı. Eskişehirspor’da forma giyen ve sezon hazırlıklarını bu kulüp ile yapan orta saha oyuncusu Nuri Fatih Aydın ve Turgutluspor’da bu sezon profesyonel olan forvet oyuncusu Sadık Buzoğlu Çanakkale Dardanelspor renklerine bağlandı.

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’dan devre arası kiralık olarak alınan Nuri Fatih Aydın Kırmızı Beyazlı forma ile başarılı maçlara imza atmış ve Çanakkale Dardanelspor’da etkin futbolcular arasında yer almıştı. Sezon başında süper lig takımlarından Eskişehirspor ile kamp dönemi geçiren ve Ertuğrul Sağlam’ın gözdelerinden Nuri Fatih, Galatasaray’ın son dakikada renklerine bağladığı Tarık Çamdal ile birlikte transferin son gününde Kırmızı-Siyahlı camiadan ayrılan futbolcular oldu.

Öte yandan Turgutluspor alt yapısından yetişen ve bir dönem Çanakkale Dardanelspor’da da forma giyen teknik yönetici Koray Cinel’in özel isteği ile profesyonel imza atan Sadık Buzoğlu da Türk Futbolunun gelecekteki önemli yıldız futbolcusu olarak değerlendiriliyor. Transferin son gününde anlaşma sağlanan Nuri Fatih Aydın ve Sadık Buzoğlu ile birlikte Çanakkale Dardanelspor’un dış transferde kadrosuna kattığı futbolcu sayısı 7’ye yükseldi.