Son Umutlar Da Tükendi 1-2

Son Umutlar Da Tükendi 1-2

Çanakkale Dardanel, son 6 maçında galibiyet yüzü göremeyen Tavşanlı Linyitspor´a boyun eğdi

SPOR TOTO 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Çanakkale Dardanel, azalan play off umutlarını yeniden tazelemek için çıktığı Tavşanlı Linyit deplasmanından da mağlubiyet ile döndü. İkinci yarı maçlarında deplasmanda hiç galibiyet alamayan kırmızı beyazlar, son 5 maçında galibiyet yüzü göremeyen rakibine 2-1 ile boyun eğdi.

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi Tavşanlı Linyitspor henüz 3.dakikada golü buldu. Gelişen ev sahibi atağında girilen pozisyonu iyi değerlendiren Deniz Karadeniz takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Erken gelen gol sonrası toparlanan Çanakkale Dardanel skoru eşitlemek için rakip kalede gol aradı. Ataklarını sıklaştıran kırmızı beyazlar aradığı gole 16.dakikada kavuştu. Bu dakikada gelişen atakta savunmanın arasında fırsatı değerlendiren Matiyas Mete skorda dengeyi getiren golü kaydetti ve skor 1-1 oldu. Golden sonra sert savunma yapan ev sahibi Tavşanlı Linyitspor´da 22.dakikada Abdi Aktaş sarı kart gördü. İlk yarı karşılıklı atılan goller ile 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya her iki takım da maçın başladığı kadro düzeni ile çıktı. Tavşanlı Linyit kalesine gol için yüklenen Çanakkale Dardanel karşısında ev sahibi ekip zaman zaman rakip kontrataklar ile gol aradı. 58.Dakikada İlker Sayan yerini Uğur Aygören´e bıraktı. Ev sahibi takımda da 63.dakikada Musa Dolu yerini Mehmet Alper´e bıraktı. Kırmızı Beyazlı takımda 70.dakikada Caner´in yerine Yasin Mert Egeli oyuna girdi. Tavşanlı kalesinde gol arayan Çanakkale Dardanel maçın 72.dakikasında Onur Berber´in golüne engel olamadı ve yeniden geriye düştü. Maçta yeniden skor dengesini yakalamak isteyen Çanakkale Dardanel´de 79.dakikada Uğur Parlak´ın yerine Okan Sarı gol umudu olarak oyuna girdi. Geride kalan dakikalarda kırmızı beyazların baskılı oyunu sonucu değiştirmedi ve sahadan 3 puan ile ayrılan taraf ev sahibi Tavşanlı Linyitspor oldu.