Son Komite Toplandı

Son Komite Toplandı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, 2018 yılının son Komite Başkanları toplantısını 12 Aralık Çarşamba günü ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Komite Başkanları toplantısında, 1 no´lu Meslek Komite Başkanı Serhat Soydan, 5 no´lu Meslek Komite Başkanı Emre Altındal, 7 no´lu Meslek Komite Başkanı Ersin Vural, 8 no´lu Meslek Komite Başkanı Ali Kürşat Kaan Şavlı, 9 no´lu Meslek Komite Başkanı Yasin Başaran, 10 no´lu Meslek Komite Başkanı Kadir Alaylı, 12 no´lu Meslek Komite Başkanı Mustafa Ak Uzkuç, 13 no´lu Meslek Komite Başkanı Mehmet Uz, 14 no´lu Meslek Komite Başkanı Sezer Güner, 15 no´lu Meslek Komite Başkanı İlhami Gezici, 17 no´lu Meslek Komite Başkanı Nazmiye Gök, 19 no´lu Meslek Komite Başkanı Özgür Ekşi, 21 no´lu Meslek Komite Başkanı Hüseyin Şen ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

?YEREL SEÇİMLERDE PARTİ AYRIMI GÖZETMEKSİZİN ÇANAKKALE´DE TAŞ ÜZERİNE TAŞ KOYAN VE PROJE ÜRETEN HER BAŞKANIMIZA TAM DESTEK VERECEĞİZ?

Komite Başkanları toplantısının açılış konuşmasında 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerle ilgili bölgenin ortak sorunlarına ortak akıl ile çözümler üretilmesi amacıyla; Meslek Komitesi toplantılarının gündem maddelerine yerel seçimlerle ilgili taleplerin ve beklentilerin getirilmesini istediklerini belirten Başkan Semizoğlu; ?Bir tek derdimiz var. Çanakkale´yi sosyal ve ekonomik açıdan el birliği ile nasıl büyütebiliriz? İlimizin rekabet gücünü nasıl arttırabiliriz? Bunun için 2019 yılında yapılacak yerel seçimleri büyük bir fırsat olarak görüyoruz. Burada parti ayrımı gözetmeksizin tüm başkan adaylarına iletilmek üzere Çanakkale´mizin büyümesi ve Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamak amacıyla ortak bir deklarasyon hazırlıyoruz. Bu deklarasyonu tüm belediye başkan adaylarımıza anlatarak altına imzalarını almak ve yapılacak çalışmaların takipçisi olmak istiyoruz.? diyerek, Komite Başkanlarının konuyla ilgili talep ve önerilerini aldı. 

Komite Başkanları, inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılar, Çanakkale´de bulunan batıkların turizme kazandırılması, İstanbul çıkışında Çanakkale tabelası olmaması, Çanakkale çarşı merkezine gelen turlardan yeterli ölçüde faydalanılamadığı ve çarşısının cazibe merkezi haline getirilmesi konularını gündeme getirerek öneri ve taleplerini Başkan Semizoğlu´na ilettiler.

?KOMİTELERİMİZDEN YÖNETİM KURULUMUZA İLETİLEN PROJE VE ÇALIŞMA ÖNERİLERİNİN ÇANAKKALEMİZİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANCIMIZ TAM.?

Başkan Semizoğlu, Odanın 21 Meslek Komitesi bulunduğunu belirterek, Komitelerden son dönemde gelen proje ve önerilerin Çanakkale´nin her alanda rekabet gücünü arttıracak konular içerdiğini belirtti. Semizoğlu son olarak, 2019 yılında Odanın önemli projelere imza atacağını ifade ederek, toplantıya katılım sağlayarak katkı veren tüm Komite Başkanlarına teşekkür etti.