Sokak İftarlarının Finali Sarmaşıklı´da Yapıldı

Sokak İftarlarının Finali Sarmaşıklı´da Yapıldı

Gelibolu Belediyesi´nin Ramazan Ayında mahalle sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturan sokak iftarlarının altıncısı ve sonuncusu Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı mevkiinde düzenlendi.

Gelibolu Belediyesi´nin Ramazan Ayı dolayısıyla bu yıl başlattığı ve mahalle sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturan sokak iftarlarının sonuncu Yazıcızade Mahallesi düzenlendi.

Alaaddin Mahallesi´nden başlatılan Belediye Başkanı Mustafa Özacar ev sahipliğinde düzenlenen sokak iftarlarının altıncısı ve sonuncusu olan Sarmaşıklı mevkiindeki iftar sofrası mahalle sakinleri tarafından dolduruldu. Belediye Başkanı Özacar, eşi Birhan Özacar ve kendisine eşlik eden meclis üyeleri ile geldiği alanda tüm masaları dolaşarak katılımcılara tek tek ?hoş geldiniz? dedi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özacar, bu iftarların komşuluk ilişkilerinin pekiştirilmesine de katkı sunduğunu ifade ederek, katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti. Başkan Özacar, yemek sonunda kısa bir konuşma yaparak, ?Yedi yıldır yaptığımız gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ve yaşlı ailelerimizin evlerine sıcak yemek servisini sürdürürken, mahallerimizde mütevazi iftar sofralarımızı halkımızla paylaştık. Birlik ve beraberlik içinde nice Ramazan Aylarına erişmeyi diliyorum? ifadelerini kullandı.