Sokak Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Sokak Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Bayramiç Belediyesi StrettBall (Sokak Basketbol) turnuvası sona erdi. Bayramiç Belediyesi tarafından sosyal etkinlikler kapsamında Satranç turnuvası ile başlayan ve sırasıyla Voleybol ,Futbol turnuvalarıyla devam eden organizasyonların sonuncusu olan Str

Yıldırım Akbulut meydanında 3 kategoride 15 takımın mücadele ettiği 1 hafta süren organizasyon çekişmeli ve bir o kadarda heyecanlı anlara sahne oldu.

   Büyük çekişmeye içerisinde geçen turnuva sonunda Veteranlar kategorisi şampiyonu Derekolu Pistons isimli takım olurken 2.cisi Bayramiç Bulls 3.cüsü Foto Nazar oldu. Büyükler kategorisinde şampiyon Hacıimam Basket olurken 2. Çetinkaya Petrol 3.cü Nazar Müzik oldu. Gençler kategorisinde şampiyon Sezerler Market 2.ci Artı Kırtasiye 3.cü Pakmaya-2 oldu. Turnuvada dereceye giren takımlarımıza ödüllerini Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, belediye meclis üyeleri Durmuş Kula ve  Rafet Karaca takdim etti.

   Turnuva finalinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Arslan bir turnuvayı daha başarı ile bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirip Daha sosyal bir Bayramiç için bu tarz sosyal etkinliklerin devam edeceğini bunun için okulların kapanması ile bu yıl 2.cisini düzenleyeceğimiz Yaz Spor Okullarını başlatacağız dedi.