Sıkı Yönetim Ve Seferberlik...

Sıkı Yönetim Ve Seferberlik...

Kırmızı Beyazlar belkide tarihinin en önemli maçına hazırlanıyor

 

 

Son iki maçında 4 puan toplayarak biraz olsun nefes alan Çanakkale Dardanelspor, ligin 24.haftasında kader niteliği taşıyan maçta Bursa deplasmanında sıralamada bir üst sırada bulunan Yeşil Bursaspor ile karşı karşıya gelecek.

İkinci yarıda ilk 4 hafta alınan yenilgilerin ardından teknik direktör değişikliğine giden Çanakkale Dardanelspor 5-1´lik Derince galibiyeti ve ardından da geçtiğimiz hafta Yomra deplasmanında alınan beraberlik ile kendine geldi. Kırmızı Beyazlar şimdi ise umutlarını arttırmak ve daha rahat bir nefes alabilmek için önümüzdeki pazar günü çok önemli bir deplasmana çıkacak. Puan sıralamasında bir üst sırada bulunan ve sadece aradaki puan farkı sadece 3 olan Yeşil Bursaspor ile karşılaşacak olan Çanakkale Dardanelspor´da sıkıyönetim oluygulanırlen taraftar camiasında da adeta seferberlik ilan edildi.

Yomra deplasman dönüşü futbolculara verilen 1 gün izinin ardından Salı günü zorlu deplasman hazırlıklarına başlayan Çanakkale Dardanelspor´da futbolcular adeta hırs küpü. 4 yenilginin ardından iki haftada alınan 4 puan takımdaki özgüveni ve moralleri yerine getirdi. Teknik Direktör Mustafa Mete Ertem pazar günü çok önemli bir deplasmana çıkacaklarını ve bu maçın hayati önem taşıdığına dikkat çekti ve futbolcularını uyardı.

Öte yandan Çanakkale Dardanelspor taraftarları da camiada adeta bir seferberlik başlattı. Kulüp Koordinatörü Bülent Büberci´nin Yeşil Bursaspor kulübü ile yaptığı görüşmeler sonucu 200 kişilik kontenjan alınca harekete geçen 17 Gençlik taraftarlar derneği, deplasman için kolları sıvadı. Bu arada Lapseki, Umurbey ve Ayvacık Belediyeleri taraftarların deplasmana gidebilmekeri için destek vereceklerini bildirdi.