Siftah Öğrenciden

Siftah Öğrenciden

ÇOMÜ Halkla İlişkiler Topluluğu üyesi öğrenciler, 1 TL ve yazdıkları mesajı içeren zarflarla esnafların sevgisini kazandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi´nin aktif öğrenci topluluklarından Halkla İlişkiler Topluluğu anlamlı etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Yoksul insanlara yardım eden, huzurevinde yaşlıları yalnız bırakmayan, etkinlik girişlerinde kitap ve oyuncak toplayıp bunları köy çocuklarına dağıtan topluluk üyeleri bu seferde esnafların kalbini çaldı.

 

SİFTAH İLK NEFES GİBİDİR

Halkla İlişkiler Topluluğu üyeleri, pilot bölge olarak seçtikleri ve dönem başından beri etkinlik yaptıkları Kepez´de, haftanın ilk günü ve sabahın çok erken saatlerinde esnafların kapı altlarından 1 TL siftah attı. Zarf içinde takdim edilen 1 TL´nin yanına ?Değerli Esnafımız, Siftah İlk Nefes Gibidir. Aldıkça Allah Daha Fazlasını Verir? yazılı notlar ekledi.

ESNAFIMIZ, ÖĞRENCİLERİMİZİN AİLESİDİR

Kepez´de 100 esnafı ziyaret eden ve kendi harçlıklarından siftah veren Halkla İlişkiler Topluluğu üyelerinden Ahmet İnce, ?Bize her zaman güleryüzlü olan esnafımızda bir mutluluk yaratmanın onurunu yaşıyoruz.? dedi. Engin Alp Kodal esnaf ve öğrenci etkileşimi adına yapılan bu çabadan mutluluk duyduğunu belirtirken, Necla Aykut ise ?Değerli esnafımız, üniversite öğrencileriyle aile oldukça mutlu bir Çanakkale kaçınılmazdır.? açıklamasında bulundu.

ÖĞRENCİLER, ESNAFINI UNUTMADI

Topluluk Başkanı Batıhan Alay ise yaptıkları ?Siftah Öğrenciden? çalışmasına ilişkin olarak verdiği bilgide ?Esnafın bu sabah siftahı bizden olsun istedik. Sadece topluluğumuz adına değil tüm üniversiteliler adına bu ziyaretlerimizi yaptık. Esnafımıza öğrencilerin yanlarında oldukları mesajını verdik. Bu çalışma esnaf ve öğrenci arasında bir köprü olmuştur.? dedi. Topluluk Akademik Danışmanı Gökhan Bayram ise bu çabanın duyarlı öğrenciler tarafından yapıldığını, topluluk üyelerinin herbirinin kendinden daha fazla başkasını düşünen öğrencilerden oluştuğunu, bünyelerindeki KOBİ Komisyonun önümüzdeki günlerde esnaflar için önemli etkinlikler düzenleyecekle