Sevgi Parkı Yeni Yüzüne Kavuşuyor

Sevgi Parkı Yeni Yüzüne Kavuşuyor

Modern kent kimliğini yansıtan parkları ve dinlence alanlarını çoğaltan Gelibolu Belediyesi, yeniden dizayn ettiği Sevgi Parkı´nı vatandaşların kullanımına sunmaya hazırlanıyor. Hamzakoy´daki bu parka ahşap güneşlik ile diğer mobilyalar monte edilmeye baş

Vatandaşların nefes alacağı dinlence alanlarının oranını artırmak ve huzurlu ortamlar yaratmak için çalışmalar yürüten Gelibolu Belediyesi, Hamzakoy´daki Sevgi Parkı´nı baştan aşağı yenileyerek kent halkının kullanımına sunmaya hazırlanıyor.

Hazırlanan proje doğrultusunda doğal taşlarla parka yeni bir yeni kimlik kazandıran ekipler, peyzaj çalışmalarının ardından ahşap güneşlikler, oturma bankları ile diğer mobilyaları monte etmeye başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, parkların, kentlerin nefes alma noktası olduğunu vurgulayarak, yaptığı açıklamada ederek şu ifadeleri kullandı:

?Vatandaşlarımızın öneri ve taleplerini dikkate alarak Hamzakoy´da yeni bir dinlence alanı daha yaratmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada yapılan çalışmaların vatandaşlarımız tarafından beğenildiğini gördük. Modern kent mobilyaları ile parklarımızı güzelleştirmeye ve ilçemizi geliştirmeye devam edeceğiz?