Serumu Bıraktı, Maça Çıktı

Serumu Bıraktı, Maça Çıktı

Sakatlık ve hastalıklar nedeni ile revire dönen Çanakkale Belediye´de oyuncular büyük bir fedakarlık örneği sergiledi

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Liginde mücadele eden Çanakkale Belediyespor´un Kübalı smaçörü Wilma Salas, zorlu Salihli Belediye maçına yoğun tedavi görmekte olduğu hasta yatağından kalkıp gelerek çıktı. Başarılı voleybolcunun bu fedakarlığı hem takım arkadaşları hem de yöneticileri tarafından takdirle karşılandı.

Çanakkale´de oynanan Galatasaray maçı sonrası grip salgınının etkili olduğu Çanakkale Belediyespor adeta revire dönmüştü. Bu maç sonrası neredeyse takımın tamamı yakalandıkları gripten kurtulma savaşı verdi. Hastalanacağını erken fark eden oyunculara yoğun tedavi uygulanmasına rağmen oyuncuların çoğunluğu Nilüfer Belediyespor maçına hasta hasta çıkarken bazı oyuncular iğne olarak maça çıktı.

Şansızlıklar Salihli Belediye maçı öncesi de Çanakkale Belediyespor´un yakasını bırakmadı. Kaptan Ebru´nun belinden rahatsızlanmasının yanı sıra Hande de parmağından sakatlandı. Nilüfer Belediye maçında iğne olarak forma giyen Derya tam olarak iyileşemeden Salihli Belediye maçına çıkarken, takımın başarılı smaçörü Wilma Salas maç öncesi yatağa düştü. Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan ve geceyi hastanede geçiren Kübalı Smaçör, büyük fedakarlık yaparak takım arkadaşlarını zorlu maçta bırakmak istemeyen başarılı oyuncu, hasta yatağından kalkarak Anafartalar Spor Salonuna geldi ve zorlu maçta forma giydi. Wilma Salas hasta hasta çıktığı maçta 18 sayı üreterek alınan galibiyette önemli rol oynadı.

Belinden sakat olan kaptan Ebru´nun da kenarda oturarak takım arkadaşlarına moral desteği verdiği Çanakkale Beleidye´de sakat sakat oynayan Hande, gribal enfeksiyon geçirmekte olan Tuğçe, Nilüfer Belediye maçında ayak bileğinden sakatlanan ve dizlerinde de sıkıntı yaşayan Ana Starceviç ile birlikte hastalığı tam iyileşmeyen Derya da büyük fedakarlık örneği gösterdi. Çanakkale Belediyespor Koçu Üzeyir Özdurak, takım içerisinde dayanışma ve arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu ve bunun da alınan başarılı sonuçlara yansıdığını belirterek tüm oyuncularına gösterdikleri fedakarlıktan ve üstün gayretten dolayı teşekkür etti.