Şengül Sokak´ta Son Etap Çalışması

Şengül Sokak´ta Son Etap Çalışması

Gelibolu´da Tuğsavul Caddesi ile Fener altı mevkii arasında bağlantı yolu olan Şengül Sokak´ta, kurumların koordineli olarak gerçekleştirdiği alt yapı çalışmasının ardından son etap çalışması olarak parke taş kaplamasına geçildi.

Gelibolu Belediyesi ilçe merkezindeki üst yapı çalışmalarını, teknik altyapı faaliyetleri ile bütünlük sağlayacak şekilde devam ettiriyor.

Tuğsavul Caddesi ile Fener altı mevkii arasında bağlantı yolu olan Şengül Sokak´ta, kurumların koordineli olarak gerçekleştirdiği alt yapı çalışmasının ardından son etap çalışması olarak üst yapı çalışmalarına geçildi.

Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, yaklaşık 300 metre uzunluğundaki bu sokakta stabilize ve mekanik malzeme serimi sonrasında kilitli parke taş kaplamasına başladılar.

Telefon ve elektrik hatlarının yer altına alındığı, koruge kanalizasyon hattı, yağmur suyu ve içme suyu hatlarının yaplıdığı Şengüy Sokak,  kilitli parke taş, kaldırım, su oluğu ve bordür çalışmasının ardından yapılacağı Şengül Sokak yenilenmiş haliyle ilçe halkının kullanımına sunulacak.