SEMİZOĞLU "ŞEFFAFLIKTAN TAVİZ VERMEYECEĞİZ"

SEMİZOĞLU

ÇTSO Seçimlerini değerlendiren Başkan Selçuk Semizoğlu, yayımladığı teşekkür mesajında şeffaflık ve hesap verebilirlik vurgusu yaparak "Bu ilkelerimizden vazgeçmeyeceğiz" dedi.

ÇTSO seçimlerinde ipi göğüsleyen Selçuk Semizoğlu güven tazelerken yayımladığı teşekkür mesajında seçmen iradesinin sandığa yansıdığını vurguladı.

Semizoğlu,  hafta sonu 3 bin civarında üyenin oy kullandığı ÇTSO meslek komitesi seçimlerinde üyelerin yoğun katılım ve ilgisinin memnuniyet verici olduğuna işaret ettiği mesajında "Odamızın Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri Seçimine yoğun ilgi göstererek katılan ve seçmen iradesini sandığa yansıtan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi "Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası bugün itibariyle 8 bin 741 tacir, tüccar ve sanayicinin ortak çatısı, meslek kuruluşudur ve kurumsal yapısını koruyarak, üyelerine hizmet için, hizmet çıtasını daha yükseğe taşımak için her zaman olduğu gibi çalışmaya devam edecektir. 21 Meslek Grubunda yer alan her bir üyemizin derdi bizim derdimizdir ve biz yine yüksek sesle üyelerimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Sorunları sadece tespit değil, çözümü için de gerekli girişimlerimizi yapmayı sürdüreceğiz".

ŞEFFAFLIKTAN TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Selçuk Semizoğlu, şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkelerinden vaz geçmeyeceklerinin altını çizdiği mesajında "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin emaneti olan güzel Çanakkale’mizde, Odamızın gerçek sahibi siz değerli üyelerimizin bizlere emanet ettiği bu görevlerimizi şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkelerimizden asla taviz vermeden yerine getireceğiz" dedi.

Semizoğlu teşekkür mesajını "Tüm üyelerimizin, Milletimizin birlik ve kardeşliğinin daim olması temennisi ile Seçim sonuçlarımızın hayırlı olmasını diler, gösterdiğiniz ilgi ve güven için şükranlarımı sunarım. Yolumuz, bahtımız hep açık kazanan hep Çanakkale olsun" cümleleri ile sonlandırdı.