Semazenli Sünnet

Semazenli Sünnet

Çanakkale Barosu Avukatlarından Erdoğan Madak´ın oğlu Can erkekliğe ilk adımı atarken düzenlenen sünnet düğünü renkli görüntülere sahne oldu

Çanakkale Barosu Avukatlarından ve 7 Haziran seçimlerinde Ak Partiden Milletvekili Aday Adayı olan Erdoğan Madak´ın oğlu Can erkekliğe ilk adımı attı.

Can Madak´ın sünnet düğünü kentin en büyük mekanlarından Balıkçı 286 tesislerinde gerçekleştirilirken, davetliler salonları doldurdu. Madak ailesinin bu mutlu sünnet düğünü merasimine Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, İl Başkanı Erdener Can başta olmak üzere, partinin yönetim kurulu üyeleri, ilçe Başkanları, Belediye Başkanları, Çanakkale Barosu yöneticileri, meslektaşları, dostları, Çanakkale´nin önde gelen işadamları, bürokratları ve seçkin davetli topluluğu katıldı.

Madak ailesinin biricik oğulları Can Madak´ın görkemli sünnet düğününe semazenlerin sergilediği sema gösterisi renk kattı. Davetliler semazenlerin sema gösterisini ilgi ile izledi. Erdoğan Madak ve eşi oğullarının sünnet düğününde kendilerini yalnız bırakmayan davetliler ile yakından ilgilenirken, davetliler gece boyunca Madak ailesinin mutlu gecesini paylaşmanın keyfini çıkardı.