Şehit Polisler Kütüphanede Yaşayacak

Şehit Polisler Kütüphanede Yaşayacak

Emniyet Genel Müdürlüğünün Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin-Çocuk ve Gençler Sosyal Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülen ?Sen Umudun Adısın? projesi kapsamında kütüphane oluşturuldu.

Özlem Kayalı İlkokulu ile Anafartalar İlkokulunda oluşturulan kütüphanelerin açılışları yapıldı. Emniyet Genel Müdürlüğünün Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin-Çocuk ve Gençler Sosyal Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülen ?Sen Umudun Adısın? projesi kapsamında Özlem Kayalı İlkokulunda Şehit Polis Memuru Osman Avcı kütüphanelerinin açılışı yapıldı. Şehit Polis Memuru Osman Avcı Kütüphanesi Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, Şehit Polis Memuru Osman Avcı´nın yakınları, İl Millî Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Maarif Müfettişleri Başkanı Ömer Karabay, İl Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla açıldı. Protokol konuşmaları, kütüphane yapım aşaması ile ilgili sunum ve Şehit Polis Memuru Osman Avcı´nın hayatı ile ilgili sunumun izlenmesinin ardından İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden tarafından Şehit Kızı Meryem İnan´a plaket takdim edildi. Proje kapsamında oluşturulan gezici kitaplıkların gezilmesiyle program sona erdi.

Uz Anafartalar´da yaşatılacak

Emniyet Genel Müdürlüğünün Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin-Çocuk ve Gençler Sosyal Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülen ?Sen Umudun Adısın? projesi kapsamında Anafartalar İlkokulunda Şehit Polis Memuru Selahattin Uz kütüphanesinin açılışı yapıldı. Şehit Polis Memuru Selahattin Uz Kütüphanesinin açılışına Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, Şehit Polis Memuru Sebahattin Uz´un yakınları, İl Millî Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Maarif Müfettişleri Başkanı Ömer Karabay, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılış programında protokol konuşmalarının ardından kütüphane yapım aşaması ile ilgili sunum ve  Şehit Polis Memuru Selahattin Uz´un hayatı ile ilgili sunum izlendi. Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ tarafından Şehit Eşi Gülşen Uz´a plaket takdiminin ardından proje kapsamında oluşturulan gezici kitaplıklar gezildi.