Seçmene Tek Yürek Çağrısı

Seçmene Tek Yürek Çağrısı

CHP 3.sıra Milletvekili Adayı Metin Ural "Yalancı Lale Devri son bulmuştur" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale 3. sıra milletvekili adayı Metin Ümit Ural, seçmene tek yürek olma çağrısı yaptı.

Ural, ?Haydi Çanakkale bu seçimlerde tek yürek olma ve çocuklarımızın  geleceğine sahip çıkma vaktidir.. Ufuktaki ışık göründü, gün haramilerin saltanatını yıkıp CHP´sinin halk iktidarını, halkın iktidarını kurma günüdür? dedi. CHP Çanakkale 3. sıra milletvekili adayı Metin Ümit Ural, ?1 Kasım 2015  erken seçiminin,  yeni seçim döneminin  halkımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ülkemiz, iktidar partisinin başta bulunduğu 13 yıl boyunca yürüttüğü yanlış politikalar neticesinde ekonomisinden yargısına, eğitiminden sağlık sistemine kadar her alanda büyük çöküşlerin  yaşandığı bir duruma düşmüştür.Açılım adı altında uyguladığı politikalar sayesinde terör canavarını  tekrar horlatan iktidar tüm yurdu ateşe atmıştır. En son olarak verdiğimiz şehitlerimize Çanakkalemizde de bir şehidiyle,  yalnızca bir aileye değil evladı olan her ailenin yüreğini  dağlanmıştır. Bıçağın kemiğe dayandığı kesindir. Yalancı Lale Devri son bulmuştur? dedi.

Geleceğine Sahip Çıkmaya  Tek Yürek Olmaya Çağırıyoruz

Ural, ?CHP olarak biz,  daha önce hangi parti ya da adaya oy vermiş olursa olsun her bir vatandaşımızı vatanına evlatlarına ve geleceğine sahip çıkmaya  tek yürek olmaya çağırıyoruz. Bu uğurda ben ve partili tüm arkadaşlarım en küçük köyümüzden en büyük ilçemize kadar gece gündüz demeden bıkmadan ve usanmadan, her vatandaşımıza  ulaşarak elimizden gelen tüm çalışmaları yapmaya hazırız. İnanıyorum ki  milletimizin yüksek iradesi, bizlerin bu duruma gelmesine neden olan, bu acıları yaşatan herkese sandıkta cevabını verecektir? şeklinde konuştu.

Halkın İktidarını Kurma Günüdür

Halkın iktidarını kurma günü vurgusu yapan CHP Çanakkale Milletvekili Adayı Metin Ümit Ural şöyle dedi; ?Haydi Çanakkale bu seçimlerde tek yürek olma ve çocuklarımızın  geleceğine sahip çıkma vaktidir.. Ufuktaki ışık göründü, gün haramilerin saltanatını yıkıp CHP´sinin halk iktidarını, halkın iktidarını kurma günüdür. Bizler, bir olup birlik olup, teşkilatlarımız, partililerimiz, aday arkadaşlarımız hep birlikte mücadeleye hazırız, bu seçimde oylarımızı artırarak 3. Milletvekilini partimize kazandırmak en büyük hedefimizdir?