Sarmaşıklı´da Yeni Bir Sosyal Alan

Sarmaşıklı´da Yeni Bir Sosyal Alan

Gelibolu Belediyesi, Sarmaşıklı Bölgesinde otopark ihtiyacının karşılanması, çevreye uygun yollar oluşturabilmek amacı ile hazırladığı kavşak ve otopark düzenleme projesine yeni bir sosyal yaşam alanı dahil ediyor.

Gelibolu Belediyesi´nin yeni yerleşim alanlarının yoğunluk kazandığı Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı mevkiinde otopark ihtiyacının karşılanması ve çevreye uygun yollar oluşturabilmek için devam eden kavşak ve otopark düzenleme projesine yeni bir sosyal yaşam alanı daha dahil ediliyor.

Şehit Hasan Ayçiçek Sokak ile Şehit Hasan Ayçiçek 5. Sokağın kesiştiği bu bölgede, otopark alanının hemen yanındaki arazide yapımına başlanan proje, alternatif bir etkinlik alanı olarak da planlandı.

İçerisinde tribün, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness grubu, oturma grupları yer alan proje, yapılacak peyzaj düzenlemeleri ile de bölgeye nefes aldıracak yeni bir sosyal yaşam alanı olacak.

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Özacar, "Artan nüfus yoğunluğu ve çağdaş kentleşme sürecinin gereği olarak yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Bu anlamda Sarmaşıklı Bölgesinde yeni bir meydan oluşturuyoruz. Halkımız aileleriyle birlikte günün her saatinde bu sosyal yaşam alanından huzur ve güven içinde yararlanabilecektir" dedi.