Saraycıkspor ?da Erdoğan Dönemi

Saraycıkspor ?da Erdoğan Dönemi

Saraycıkspor´da Mustafa ÖZKAN´ın görevinden ayrılmasından sonra, takımın başına Yıldırım ERDOĞAN getirilidi.

2 haftadır idmanlara ve maçlara takımın yöneticisi ile çıkan Saraycıkspor hocasına kavuştu.Beden Eğitimi öğretmeni olan Yıldırım ERDOĞAN Saraycıkspor´un başarısı için ne gerekiyorsa yapacağını ifade etti.

          Pazar günü Hastanebayırıspor ile karşılaşacak olan Saraycıkspor göreve yeni getirilen Yıldırım ERDOĞAN ile maça hazırlıklarını sürdürdü. Takımın başına yeni getirilen Erdoğan idmanların çok iyi geçtiğini ve takım içindeki birlik ve beraberlikten memnun olduğunu ifade etti. Şu anda Saraycıkspor´un hak etmediği yerde olduğunu söyleyen yeni hoca, çok çalışarak hak ettikleri yere gelmek zorunda olduklarını belirtti.1.Amatör de köy takımı olarak mücadele ettiklerinden dolayı da kendileri için ayrı bir anlam ifade ettiğini belirten Yıldırım ERDOĞAN bundan dolayı daha çok mücadele etmek zorunda olduklarını söyledi. Yıldırım Erdoğan? takımın başına yeni geldim, kendim zaten sporun içindeyim antrenmanlarımıza tam kadro devam ediyoruz, antrenmanlarda futbolcularımın hırsı beni memnun ediyor. Takımımızın daha iyi bir yere gelmesi için, sıkı antrenman yaparak ,takım içinde bir bütün olarak daha çok çalışmak zorunda olduğumu biliyorum. Ayrıca takımımın 1,amatörde  tek köy takımı olması gurur verici bu yüzden, bize daha ağır görevler getirdiğini ve sorumluluğumuzun farkındayız. Tabiki bu başarıyı takım olarak, yönetim olarak ve taraftar olarak hep beraber başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Pazar günü  Hastanebayırıspor ile gece maçı oynayacağız, bu yüzden idmanlarımızı akşam yapmayı uygun gördük. Takım olarak bu maçtan 3 puanla ayrılan taraf biz olmak istiyoruz? dedi.

        Saraycıkspor  Pazar günü saat 19.00 da oynanacak olan Hastanebayırıspor maçı hazırlıklarını sürdürürken ,yönetim ve taraftar bu maçtan 3 puanla ayrılan tarafın Saraycıkspor olacağına inandıklarını belirttiler.Saraycıkspor yönetimi ve taraftarı saha içinde adaletli bir yönetim ,saha dışında ise centilmence destek beklediklerini ifade ettiler.