Sandığa Gidip İktidara Gereken Dersi Verelim!

Sandığa Gidip İktidara Gereken Dersi Verelim!

CHP Çanakkale Milletvekili Adayı Metin Ümit Ural, 1 Kasım seçimi öncesinde gidilmedik ilçe, ziyaret edip kaynaşılmadık ve birlikte çalışma yapılmayan örgüt kalmadığını belirterek ?son dakikaya kadar mücadelemize devam edeceğiz. 1 Kasım seçimi sıradan bir

CHP Çanakkale Milletvekili Adayı Metin Ümit Ural, 1 Kasım seçimi öncesinde CHP örgütlerini harekete geçirip birlikte yapılan çalışmalarla dikkat çekti. Partisinin tüm örgütlerini ziyaret ettiğini, destek istediğini ve birlikte yapılan mücadele ile başarının yakalanacağını ifade eden Ural, ? halk CHP´ye güveniyor. AKP iktidarının baskılarından bunalmış durumda. Son dakikaya kadar mücadele edeceğiz. 1 Kasım seçimleri sıradan bir seçim değil. Cumhuriyetimize  sahip çıkalım? dedi.

Baskılara boyun eğmemek için?

Ural;  ? 7 Haziran seçimlerinden bu güne yaşadıklarımız bize gösteriyor ki; 1 Kasım seçimi memleketimiz için çok önemli bir seçim. İktidarın dizginlenemeyen baskılarına boyun eğmemek, ülkenin kötü gidişinin önüne geçmek,işsizliği yoksulluğu ortadan kaldırmak, çocukların yatağa aç girmelerinin önüne geçmek,emeğin karşılığını alamadığı düzenden kurtulmak, çocuklarımızın gençlerimizin geleceğini güvene almak için sandığa gidip iktidara gereken dersi vermeliyiz? şeklinde konuştu.

İnsanımız mutsuz ve umutsuz

İktidarın kapalı kapılar ardında yaptıklarının ortaya çıktığını ve halkın güveninin kalmadığını söyleyen CHP Çanakkale Milletvekili Metin Ümit Ural ?İktidarın balonu patladı. İktidar hırsıyla insanların canına kıyıldığı ortada, hukuk ve demokrasiden söz etmek mümkün değil, basın özgürlüğü diye bir şey kalmadı,insanımız mutsuz ve umutsuz. Çanakkale´de yaşayan halkımız, emekçimiz,köylümüz, emeklimiz, çalışanımız, gencimiz her şeyin farkında . O nedenle;  1 Kasım seçimlerinde sadece oy vermiş olmayacaklar. Sandığa giderek aynı zamanda Cumhuriyete de sahip çıkmış olacaklar diyorum. Bundan sonraki yaşamlarını daha özgür, adalet ve hukukun üstün kılındığı, gelir dağılımının tabana yayılacağı, insanların huzur içinde yaşayacağı, önce insan, önce birlik, önce Türkiye düşüncemizin üstün kılınacağı bir Çanakkale ve memleket özlemiyle hayırlı seçimler diliyor, Cumhuriyetimizin 92. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum? dedi.