Şampiyonluğun Öyküsü

Şampiyonluğun Öyküsü

Çanakkale 1.Amatör Kümede şampiyon olan Kırmızı Siyahlar TON TV'de yayınlanan Amatör Panorama programına konuk oldu

2014-2015 Futbol Sezonu 1.Amatör Kümede 18 haftalık lig maratonu sonucu şampiyonluk ipini göğüsleyen Lapsekispor kulübü yönetici ve futbolcuları, Çanakkale'de sporun nabzını tutan ve Bülent Büberci'nin hazırlayıp sunduğu TON TV'nin Amatör Panorama programına konuk oldu.

Bir canlı yayının uzaması nedeni ile yaklaşık 1.5 saat geç başlayan program için gelmesine rağmen önemli bir işi için ayrılmak zorunda kalan Lapsekispor Kulübü Başkanı Halil Aydoğan ile birlikte Yönetici Sadettin Özkan ile birlikte Antrenör Erdinç Bakır ve bu sezonun şampiyonu Lapsekispor futbolcuları program konukları arasında yer aldı.

281. kez ekranlara gelen ve artık TON TV'nin uyduda yayın yapması nedeni ile Türkiye'nin her yerinden ve yurtdışından da izlenmekte olan Amatör Panorama programında şampiyonluğun öyküsünü anlatan yönetici ve futbolcular Bülent Büberci'nin sorularını da yanıtladılar. Programa daha sonra telefon ile katılan Kulüp Başkanı Halil Aydoğan Lapseki'de halkın kulüp ile kenetlendiğini, başta Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlardan destek aldıklarını belirtti ve ilçenin istediği şampiyonluğa ulaşmış olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi ve tüm futbolculara, teknik ekibe ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Aydoğan Lapseki ilçesinde tesisleşmede de atılım yapıldığına dikkat çekerek bunun yansımalarının başarı ile eş değer olduğunu kaydetti.

Lapsekispor Yöneticisi Sadettin Özkan da Lapseki'de müthiş bir birlik beraberlik örneği yaşandığını ve odaklandıkları şampiyonluğun bu tabloda gelmesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Özkan, kadronun büyük çoğunluğunun ilçede yaşayan sporculardan oluştuğunu bunun da ayrı bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Antrenör Erdinç Bakır, 18 haftalık maratonda 15 galibiyete imza attıklarını 2 beraberlik alarak sadece 1 yenilgi ile sezonu kapatırken 55 gol attıklarını ve kalelerinde sadece 11 gol gördüklerini belirterek her konuda Lapsekispor'un diğer takımlara üstünlük sağladığına dikkatleri çekti. Güzel bir sezon geçtiğini ve tüm takımların centilmence mücadele ettiklerini de belirten Erdinç Bakır, katkılarından dolayı tüm kulüplere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Programın ilerleyen dakikalarında tüm futbolculara tek tek söz verilip duygu ve düşüncelerini dile getirmeleri istenirken, takımın acar futbolcularından Zeki Çiçekçi ve Hasan Hüseyin Çalışır'ın şovu ise hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri gülmekten kırdı geçirdi. Takımın fenomeni haline gelen ve ‘Den Zeko' lakabı takılan Zeki Çiçekçi'nin yabancı futbolcu, Hasan Hüseyin Çalışır'ın da tercüman rolü yaptığı şov canlı yayında izleyici rekoru kırdı.