Şampiyona İlk Ödül Uslu´dan

Şampiyona İlk Ödül Uslu´dan

Yıldızlar Dünya 3´lüğünden sonra Gençler Türkiye Şampiyonu olan Emine Göğebakan Çanakkale´nin gururu oldu

Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonasında Çanakkale´yi başarı ile temsil eden ve 2016 yılının bu ilk büyük turnuvasında Türkiye Şampiyonu olan başarılı sporcu Emine Göğebakan´a ilk ödül Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu^dan geldi. Çanakkale´ye altın madalya ile dönen Çanakkale´nin Gururu Emine Göğebakan´ı makamında kabul eden İl Müdürü Nüammer Uslu, genç ve yetenekli sporcuyu altın ile ödüllendirdi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu´nun 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 26-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Alanya´da yapıldı. Alanya Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen Gençler Türkiye Taekwondo şampiyonasına Türkiye´nin değişik bölgelerinden 70 ilden bin 820 sporcu katıldı. Almanya´da yapılacak olan Uluslararası taekwondo şampiyonasına ve Antalya´da yapılacak olan Turkish Open Uluslararası taekwondo şampiyonasına katılma hakkını kazanacak sporcuların belirlenmesi açısından çok önemli olan turnuvadan Türkiye Şampiyonu olarak dönen ve çok önemli bir başarıya imza atan Emine Göğebakan ayağının tozu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu´yu ziyaret etti.

 42 kiloda yarışan ve Türkiye şampiyonu olarak Çanakkale´ye dönen Anafartalar Spor Kulübü sporcusu Emine Göğebakan, Antrenörü Hasan Altunışık ile birlikte bu önemli başarıyı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nüammer Uslu ile paylaştı. 2014 yılında Azerbaycan´da yapılan yıldızlar Dünya taekwondo şampiyonasında da Dünya üçüncüsü olup Çanakkale spor tarihinde bir ilki yaşatan Emine Göğebakan´ı bu önemli başarılarından dolayı kutlayan Nüammer Uslu şampiyonu altın ile ödüllendirdi.

Yıldıızlar kategorisinden sonra ´gençler kategorisinde de şampiyon olarak zor bir başarıya imza atan Emine Göğebakan´ın Almanya´ya gitme vizesini almış olduğunu ve bunun da Çanakkale sporu adına çok sevindirici ve gurur verici bir başarı olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ?sporcumuzun gençler kategorisinde de daha çok dereceler yapacağının inancındayım. Çanakkale´mizin gururu olan genç sporcumuzun her zaman yanındayız ve her zaman da destek olmaya devam edeceğiz? dedi.

Kendilerine her zaman önemli destek sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu´ya teşekkür eden Tekvando İl Temsilcisi ve Anafartalar Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Hasan Altunışık, şampiyon sporcuya Çanakkale´de herkesin sahip çıkması ve destek vermesini istedi.