Sahil Yolu Düzenleme Çalışması Hızlandı

Sahil Yolu Düzenleme Çalışması Hızlandı

Gelibolu Belediyesi´nin turizmi geliştirme hedefleri doğrultusunda yapımına başladığı Hamzakoy Sahil Yolu Düzenleme Projesi hızla devam ediyor.

Gelibolu´da, Hamzakoy´u Fener Altı mevkiine bağlayan bölgede başlayan sahil yolu düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların etap etap ilerlediği bölgede, sahil yolundaki çöken duvarların yenilenmesinin ardından sahilin fırtına ve dev dalgalar nedeniyle zarar gören kısmına kayalık taşlarla tahkimat işlemi gerçekleştiriliyor.

İş makineleri ile yol zemininin iyileştirdiği bölgedeki çalışmaları teknik inceleme gezileri kapsamında yerinde inceleyen Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar, çalışmalarının kısa sürede bitirilmesi için ekipleri seferber etti.

Turizmi geliştirme hedefleri doğrultusunda sahilleri nitelikli hale getirmek ve vatandaşların kullanımına sunmak için emek harcadıklarını dile getiren Belediye Başkanı Özacar, çalışma esnasında doğaya zarar vermemeyi esas aldıklarını, insanların rahat nefes alabileceği alanları çoğaltmaya da gayret ettiklerini ifade etti.