Sabri Cıvıldak´a Son Görev?

Sabri Cıvıldak´a Son Görev?

Çanakkale Bölgesi eski Milli futbol Hakemlerinden Sabri Cıvıldak son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz Pazar günü geçirdiği ani kalp krizi sonucu 63 yaşında hayatını kaybeden Kilitbahir Köyü eşraflarından Boğaz Komutanlığı´ndan emekli, Alan Kılavuzluğu yapmakta olan ve eski Milli Futbol Hakemlerinden Sabri Serhat Cavildak, dün düzenlenen cenaze töreni sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

 

Uzun yıllar Çanakkale Bölgesi Milli Futbol Hakemi olarak yüzlerce maçta görev yapan, bir dönem futbolculuk yaptığı Kilitbahirspor Kulübünde idarecilik görevlerinde de bulunan ve Çanakkale Futbol Camiası tarafından sevilen sayılan bir otorite olarak gönüllerde taht kuran Sabri Cıvıldak için doğduğu ve yaşadığı Kilitbahir köyünde cenaze töreni düzenlendi.

 

Sabri Serhat Cavildak´ın cenaze törenine Kilitbahir köyü sakinleri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Dr.Firuz Erdil, Boğaz ve Garnizon komutanlığı çalışanları, Hakem camiası temsilcileri, spor ve futbol camiasının temsilcileri, spor adamları, Alan Kılavuzları ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Cıvıldak´ın cenazesi köy camiinde kılınan namazın ardından sevenleri tarafından Kilitbahir Köy Kabristanlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.

 

1952 Kilitbahir doğumlu Sabri Serhat Cavildak Boğaz Komutanlığından sivil memur olarak emekli olduktan sonra 10 sene boyunca Kilitbahir köyü azalığı yaptı renkli kişiliğiyle sosyal faaliyetlerinde de bulundu. Kilitbahir Sporda amatör futbolculuk yaptıktan sonra amatör olarak 3. Lig maçlarında hakemlikte yaptı. 2010 yılından itibaren Alan Kılavuzluğu da yapan merhum Sabri Serhat Cavildak evli ve 2 kız çocuğu babası idi.