Rövanş Bugün

Rövanş Bugün

Boğazın Sultanları Voley Kupa rövanşında ciddi rakibi Bursa BŞB karşısına tur vizesi için çıkıyor

Vestel Venüs Sultanlar ligi ve Avrupa kupalarından sonra Türkiye Kupasında da mücadele etmeye başlayan Çanakkale Belediyespor 3-1 kazandığı maçın rövanşında bugün Bursa Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.
Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da ligdeki en ciddi ve hedef takımlarından Bursa Büyükşehir Belediyespor karşısına kazanmak için çıkacak Çanakkale Belediyespor rövanş öncesi son hazırlığını bugün maçın oynianacağı Cengiz Göllü salonunda yapacak.
İlk maçı pazar günü kendi evinde 3-1 kazanan ve ligde de deplasmandaki ilk yarı maçında 3-2 galip gelen Boğazın Sultanları bugün zorlu rakibi karşısında kazanarak bir üst tura çıkmayı hedefliyor.
Bu sezon ligde ve Avrupa kupalarında iyi bir performans sergilediklerini ancak ligin son maçlarında oyuncuların karşılaştıkları sağlık sorunları nedeni ile istedikleri sonuçları alamadıklarını belirten Çanakkale Belediyespor baş antrenörü Üzeyir Özdurak bu olumsuzlukları geride bırakarak yeniden eski peeformanslarına kavuşmak istediklerini söyledi. Bursa Büyükşehir Belediyespor´un ligde bulunduğu yerin ve aldıkları sonuçların ortada olduğunu ve güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken Özdurak bugünkü maçı önemsediklerini vurguladı. Özdurak "İlk maçı 3-1 kazandık ancak tür için bir maç daha var. Bugünkü maçın sonunda bir üst tura yükselmek istiyoruz. Ligde ve Avrupa´daki hedeflerimizun yanısıra Türkiye Kupasında da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. 3 ayrı kategoride mücadele etmek kolay olmasa da biz elimizden gelen herşeyi yapmak Çanakkale´yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.
Çanakkale Belediyespor bugünkü maçtan her türlü galibiyet veya en az iki set alması halinde bir üst tura yükselecek. Ev sahibi Bursa Büyükşehir Belediyespor ise bugünkü maçı 3-0 ya da 3-1 kazanıp 15 sayılık altın set oynama imkanını kovalayacak. Bursa Büyükşehir Belediyespor´un maçı 3-2 kazanması halinde bir üst tura çıkacak ve Galatasaray´a rakip olacak takım Çanakkale Belediyespor olacak.