Rotasyon Sinyalleri

Rotasyon Sinyalleri

Ara transferde 4 futbolcunun kazandırıldığı Çanakkale Dardanelspor´da gözler Mehmet Özdemir´in açıklayacağı kadroya çevrildi

Çanakkale Dardanelspor´un da mücadele ettiği SPOR TOTO 3.Lig 2.Grubun 20.haftasına yarın oynanacak 9 karşılaşma ile devam edilecek. Kırmızı Beyazlar bu hafta ligin ne yapacağı belli olmayan takımlarından Halde Edip Adıvar Spor Kulübü´nü konuk edecek. Müsabaka yarın saat 13.30´da 18 Mart Stadyumunda oynanacak.
İkinci devreye Erbaaspor ve Tirespor yenilgileri ile başlayan Çanakkale Dardanelspor, yarın karşı karşıya geleceği HEASK engelini kayıpsız aşıp ligde çıkış arayacak. ?alışmalarını yoğun tempoda sürdüren kırmızı beyazlar son antrenmanını bugün yaparak kendi tesislerinde kampa girecek.
Çanakkale Dardanelspor´da yeni transferler ile oluşan kadro alternatifleri konusunda gözler Teknik Direktör Mehmet Özdemir´e çevrildi. Özdemir´in HEASK maçında kadroda bir rotasyona gidip gitmeyeceği merak ediliyor. Özdemir´in bugünkü jenerasyon antrenmanı sonrası açıklayacağı kamp kadrosuna hangi futbolcuları alacağı, yeni transferlere bu kadroda yer verip vermeyeceği merak konusu oldu. 
Kadro ile ilgili bir açıklama yapmaktan kaçınan Çanakkale Dardanelspor teknik direktörü Mehmet Özdemir, ilk yarının son haftalarına doğru 3 futbolcunun gönderilmesinin ardından kadroda bir yetersizlik yaşanmasa da rotasyon yapma imkanı bulunmadığını, ancak ara transferde gelen futbolcuların katılması ile artık formsuz oyuncuların yerine görev verilebilecek bir kadro imkanına sahip olduklarını söyledi.
Kadroda bekleneni veremeyen ve formsuz bazı oyuncuları dinlendirebileceklerini kaydeden teknik direktör Mehmet Özdemir, macera arayacak lükslerinin olmadığını belirterek hak eden futbolcuya forma vereceğini, performansı iyi olmayan oyuncuları da dinlendireceklerini söyledi.