Rota Yeşil Bursa´ya Döndü

Rota Yeşil Bursa´ya Döndü

Çanakkale Dardanel´de Yomra mağlubiyeti moralleri bozdu

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Yomraspor karşısında şok bir yenilgi alarak taraftarlarını üzen Çanakkale Dardanel´de rota Pazar günü karşılaşacağı Yeşil Bursa maçına çevrildi.

 

Ligin ilk 4 haftasında 3 beraberlik ve 1 yenilgi sonrası 3 puan topladıktan sonra ilk galibiyetini Derince deplasmanında 3-0´lık skor ile alan Kırmızı Beyazlar´ın kendi saha ve seyircisi önünde Yomraspor´dan aldığı mağlubiyetin ardından gözler içeride oynayacağı bir diğer maç olan Yeşil Bursaspor maçına çevrildi. Dünü dinlenerek geçiren kırmızı beyazlarda, Yomraspor maçında forma giymeyen futbolcular antrenman yaptı.

 

Yomraspor karşısında alınan mağlubiyet kırmızı beyazlarda moralleri bozarken, taraftarlarda da hayal kırıklığına yol açtı. Grupta alınan diğer sonuçlara bakıldığında lider Düzcespor´un 12 puanda olması ve puan farklarının henüz açılmamış olması, uzun bir maraton olan ligde henüz karamsarlığa kapılmak için erken olduğu görüşü ağırlık kazandı. Öte yandan alınan yenilginin teknik direktör Önder Karaveli ve yönetim kurulu tarafından nasıl değerlendirileceği de merak konusu oldu.