Rota Tavşanlı Linyit

Rota Tavşanlı Linyit

Manavgat deplasmanından farklı galibiyet ile dönen kırmızı beyazlarda yüzler güldü

Spor Toto 3.lig 3.grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor´da Manavgatspor karşısında deplasmanda alınan farklı galibiyet yüzleri güldürdü.

Dersimspor galibiyetinin ardından hafta içerisinde çıktığı Darıca deplasmanında beklenmedik bir yenilgi alarak moral bozukluğu yaşayan kırmızı beyazlar, çok daha zor görülen Manavgat deplasmanında 4 gol birden atarak 3 puanın sahibi olurken sayısız da gol kaçırdı.

Uygun ?Kazanmamız gereken bir maçtı?

Manavgatspor maçını değerlendiren Çanakkale Dardanelspor Teknik Direktörü Fatih Uygun, 90 dakika boyunca sahada üstün bir oyun sergileyen ve bu üstünlüğünü de 4 güzel gol ile süsleyen oyuncularını tebrik ettiğini belirtti. Maça iyi hazırlandıklarını ve ne istediklerini iyi bilerek sahaya çıktıklarını söyleyen Uygun ?Kazanmamız gereken bir maçtı. Darıca deplasmanında istediğimiz oyunu ve mücadeleyi sahaya yansıtamadık ve mağlup olduk. Bu yenilgi Manavgat maçının önemini bir kat daha arttırdı. Puan kaybına tahammülümüz yoktu. Maçta oyunu forse eden, sahanın her yerinde etkili olan taraf biz olduk. Futbolcularımız canla başla mücadele ettiler ve bileğinin hakkı ile kazandılar. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde Tavşanlı Linyit maçı var, bu maçı da kazanarak çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz? dedi.

Tavşanlı Linyit hazırlıkları başlıyor

Manavgat deplasmanından 4-0 galip gelerek Çanakkale´ye dönen Çanakkale Dardanelspor´da hafta sonu oynanacak Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıkları bugün başlayacak. Zorlu deplasmandan hava yolu ile dönen kırmızı beyazlı futbolcular dünü dinlenerek geçirdi. Bugün çift antrenman ile Tavşanlı Linyit maçı hazırlıklarına başlayacak olan Çanakkale Dardanelspor´da sakatlığı devam eden Okan Sarı antrenmanlara katılamıyor. Manavgat maçı kadrosunda yer almayan Uğur Parlak ve Suat Bozkurt´un takım ile birlikte çalışmalara katılması bekleniyor.