Rekabetçi Gençler Yetişiyor

Rekabetçi Gençler Yetişiyor

TOBB Çanakkale genç girişimciler Kurulu´ndan Öfke kontrolü, kriz yönetimi ve stresle başa çıkma teknikleri eğitimi veriliyor

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu tarafından 2016 Eğitim Faaliyetleri kapsamında Çanakkale Ticaret Borsası Toplantı Salonunda ?Öfke Kontrolü, Kriz Yönetimi ve Stresle Başa Çıkma Teknikleri Eğitimi? düzenlendi.

Profesyonel Yaşam Koçu Sayın Gonca Türk´ün sunumu ile düzenlenen eğitime Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkan yardımcısı İzzet Arıcı, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Temsilcisi ve TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurul Başkanı İ.Kürşat Tuna, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal ve Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri katılım sağladılar.

Gerçekleşen eğitim ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen; genç girişimcilerimizin deneyimlerine ve çalışmalarına baktığımızda Türkiye´nin geleceği açısından çok verimli, ufku açık, dünya ile rekabete hazırlanan, iyi eğitim almış, umut verici bir girişimci jenerasyonu yetiştiğini memnuniyetle görmekteyiz. Bu anlamda Gençleri girişimcilik konusunda doğru bilgilerle donatmanın ve onlara farklı ve geniş bir vizyon kazandırmanın ne kadar önemli olduğu aşikardır.

Genç nesli en doğru şekilde yönlendirmemizin en önemli sorumluluğumuz olduğu düşüncesiyle gençlerimizle bu eğitimde bir araya geldik. Son derece keyifli ve verimli geçen eğitimde değerli bilgilerini bizlerle paylaşan ve girişimcilerimize yeni bir bakış açısı sunan Profesyonel Yaşam Koçu Gonca hanıma teşekkür ediyorum? dedi. 

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurul Başkanı İ.Kürşat Tuna şunları kaydetti; Genç Girişimciler Kurulu, genç girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzerine kurulmuştur. Ülkemizdeki genç girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün gençler arasında gelişmesine öncülük etmek amacı ile başkanlığı yapmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğum kurulumuzun sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında düzenlemiş olduğu eğitim programlarından birini daha tamamlamış bulunmaktayız.

Eğitimle ilgili Başkan Tuna;  İşletmeler için aniden gelişen beklenmedik durumlar karşısında iş süreçlerini devam ettirebilmek hayati önem taşımaktadır. Bu noktada kriz yönetimi, yöneticilerin can simididir. Kriz öncesi veya kriz anı süreçleri anlatılarak, şirket yöneticilerine destek olmak ve olası kriz dönemini sağlıklı kararlarla gidermek için farkındalık yaratacak bilgilerin verildiği bu eğitim hepimiz için çok verimli oldu. Ben katılımları dolayısıyla değerli girişimcilerimize çok teşekkür ediyorum? dedi.

Tuna son olarak; Değerli bilgilerini ve deneyimlerini bizlerle paylaşan kıymetli eğitimcimiz Gonca hanıma ve ev sahipliği için Ticaret Borsası Yönetimine de teşekkürlerimi sunuyorum dedi.