Rakip Beşiktaş Hedef Galibiyet

Rakip Beşiktaş Hedef Galibiyet

Boğazın Sultanları İstanbul deplasmanında salona 3 puan için çıkıyor

Türk bayan voleyboluna gerek lig gerekse Avrupa Kupasında sergilediği başarılarla renk katan ve otoriteler tarafından "ligin en karakterli takımı" olarak gösterilen Çanakkale Belediyespor´un Vestel Venüs Sultanlar Liginde bu haftaki rakibi Beşiktaş olacak. 


İkinci yarının ilk iki haftasında deplasmanda Nilüfer Belediyespor ve kendi evinde de Sarıyer Belediyespor´u mağlup eden Boğazın Sultanları, 14.hafta maçında ilk yarıda Çanakkale´de 3-0 mağlup ettiği Beşiktaş ile bugün karşı karşıya geliyor.

Ligde geride kalan 13 hafta sonunda 8 galibiyeti bulunan ve 24.87 puan toplayarak 5.sırda yer alan Çanakkale Belediyespor hem galibiyet serisini ikinci yarıda da 3´e çıkartmak hem de deplasman galibiyetini 4´e çıkartmak istiyor. Geçtiğimiz hafta Sarıyer Belediyespor´u mağlup eden Çanakkale Belediyespor, hedef rakiplerinden biri olan Beşiktaş karşısına 3 puan için çıkacak.

Çanakkale´deki hazırlıklarını tamamlayarak dün sabah İstanbul´a giden Boğazın Sultanları günü tek antrenman ile geçirdi. İstanbul´da yenileme ağırlıklı çalışma yaparak kampa giren Çanakkale Belediyespor bugün sabah da bir ter antrenmanı yaptıktan sonra maç saatini bekleyecek.

Zorlu karşılaşma öncesi bir değerlendirme yapan Çanakkale Belediyespor Baş Antrenörü Üzeyir Özdurak oyuncuların teknik ve fizik açıdan iyi durumda olduklarını söyledi. Beşiktaş maçına iyi hazırlandıklarını belirten Özdurak, bu maçı kazanmayı ve bir hedef maçından daha galibiyet ile ayrılmak isediklerini kaydetti. Özdurak 7 Şubat tarihinde Atina´daki Olympiacos maçı ile ilgili yöneltilen soruya ise "Şimdi Beşiktaş maçını düşünüyoruz" cevabını verdi.