Pes Etmediler 2-2

Pes Etmediler 2-2

Teknik Direktörsüz çıktığı maçta Engin Yalçın yönetiminde karakterli mücadele sergileyen Çanakkale Dardanel, ikinci yarıda uzun süre 10 kişi kaldığı maçta teslim olmadı ve 1 puanı uzatma dakikalarında kurtardı. Kırmızı Beyazların 2 topu da direklerden ger

Kırmızı Beyazlar Teknik Direktörden yoksun çıktığı Yeşil Bursaspor maçında 90 dakika boyunca karakterli bir oyun ve mücadele sergiledi. Kalesinde erken gördüğü gole 45.dakikada Uğur ile cevap veren Çanakkale Dardanelspor, açık ofsayt pozisyonda topu elle kesen Yusuf´un hakem hatası ile ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi sonrası 10 kişi kalıp engel olamadığı gol ile ikinci kez geriye düşmesine rağmen uzatma dakikalarında Nuri Fatih´in penaltı golü ile 1 puanı kurtardı.

 

Kırmızı Beyazların oyunun genelinde pozisyon vermediği rakibinden yediği iki gole de cevap vermesini bilirken ilk yarıda Nuri Fatih´in ikinci yarıda da Bedri´nin şutlarının direkten döndüğü anlarda şansızdı. Zorlu maçta konuk Yeşil Bursaspor´un da 1 şutu direkten döndü. Kırmızı Beyazlar geride bırakılan ligin 7.haftası sonunda 7 puan ile 13.sırada yer aldı. 9´uncu dakikada Yeşil Bursa atağında, soldan Mertcan Erdem´in yaptığı ortaya ön direkte kafayı vuran Tugay topu ağlarla buluşturdu: 1-0. 32´nci dakikada Yeşil Bursa´dan Yunus´un 25 metreden sert şutunda top yan direkten geri döndü. 40´ıncı dakikada Dardanelspor´da, Nuri Fatih ceza sahasının sag çaprazından çok sert vurdu, top yan direkten döndü.

45+1´inci dakikada Dardanelspor´da Batuhan´ın pasıyla buluşan Uğur, penaltı noktasına yakın bir yerden çok sert vurdu: 1-1. 54´üncü dakikada Dardanelsporlu Bedri´nin ceza sahası yayın hemen dışından kullandığı serbest vuruşta, top yan direkten döndü. 79´uncu dakikada Dardanelspor´da rakibine sert girdiği için ikinci sarı kartı gören Yusuf kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 89´uncu dakikada Yeşil Bursa´da Tugay, soldan ceza sahasına sokulup yerden sert bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 1-2. 90+2´nci dakikada Yeşil Bursalı Furkan ceza sahası içinde Samed´i düşürünce hakem penaltı noktasını işaret edip Furkan´a da ikinci sarıdan kırmızı kartını gösterdi. Atışı gole çeviren Nuri Fatih skoru ilan etti: 2-2.

 

MAÇIN KARNESİ

STAD: 18 Mart

HAKEMLER: İlker Güneş, Yunus Taşkın, Erdinç Zengi

DARDANELSPOR: Ceyhun- Sinan, Can, Batuhan, Uğur (Dk.59 Fırat), Nuri Fatih, Ufukcan(Dk.81 Ahmed), Bedri, Ahmet, Yusuf, Mertcan Dursun(Dk.73 Samed)

YEŞİL BURSA: Volkan- Fatih, Ekrem, Furkan, Sedat (Dk.68 İbrahim), Tugay, Semih (Dk.56 Salih), Barış, Kadir, Mertcan Erdem, Yunus (Dk.85 Talha)

GOLLER: Dk.9, Dk.89 Tugay (Yeşil Bursa) Dk 45+1 Uğur, 90+2 (penaltı) Nuri Fatih (Dardanelspor)

KIRMIZI KART: Dk.79 Yusuf (Dardanelspor), Dk.90+1 Furkan (Yeşil Bursa)

 

SARI KARTLAR: Ahmet, Yusuf (Dardanelspor), Mertcan, Fatih, Furkan (Yeşil Bursa)