Periler Canla Başla Mücadele Etti

Periler Canla Başla Mücadele Etti

Çanakkale´yi kadınlar basketbol liginde temsil eden Ümmühan Hatun ilk maçında İzmir temsilcisine 67-57 mağlup oldu

Ayvacık Ümmühan Hatun Kadınlar Basketbol takımı yeni katıldığı Basketbol Kadınlar Bölgesel liginde kendi evinde oynadığı ilk karşılaşmasında rakibi İzmir Bayraklı Basketbol takımına 67-57 mağlup oldu

Anafartalar Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan konuk takım İzmir Bayraklı Basketbol takımı maçın ilk periyotunu 28-15 kazandı. Maçın ikinci periyotunda toparlanan ev sahibi takım  Ayvacık Ümmühan Hatun Basketbol takımı oynadığı iyi oyunla ikinci periyotu 14-6 kazandı maçın ilk yarısını konuk takım İzmir Bayraklı Basketbol takımı 34-29 önde kapattı. Karşılaşmanın üçüncü periyotunda da iyi oyununu sürdüren ev sahibi takım Ayvacık Ümmühan Hatun bu periyotu da 17-14 önde tamamladı. Karşılaşmanın son periyotunda toparlanan konuk takım İzmir Bayraklı Basketbol takımı son periyotta oynadığı etkili oyunla periyotu 19-11 kazanarak karşılaşmadan 67-57 galip ayrıldı.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Ayvacık Ümmühan Hatun Basketbol takımı Antrenörü Tezcan Çete yaptığı değerlendirmede şunları ifade etti: ?Bu Yıl ilk kez katıldığımız Kadınlar Bölgesel Basketbol liginde genç bir kadroyla mücadele ettiğimiz için bu tür yenilgiler alacağız ama ilerleyen yıllarda tecrübe kazanarak daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum karşılaşmada canla başla mücadele eden oyuncularımı tebrik ediyorum?