Özacar'dan Anlamlı Ziyaret

Özacar

`Anneler Günü` dolayısıyla bir dizi ziyarette bulunan Gelibolu Belediye Başkanı Özacar, yatağa bağımlı halde yaşayan özürlü oğluna fedakarca bakan Sevgi Barca isimli anneyi de evinde ziyaret etti.

`Anneler Günü` dolayısıyla bir dizi ziyarette bulunan, annelerin gününü kutlayan, onlarla sohbet eden Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, bu yılki kutlamalarını hafta sonu Bozcaada'da katılacağı program nedeniyle gün öncesinde gerçekleştirdi.

Başkan Özacar, eşi Birhan Özacar ve kendilerine eşlik eden meclis üyesi Gülüzar Durgunoğlu ile birlikte gittiği ziyaretlerde, Annelerimizi sadece bir gün hatırlamayı değil, her gün onlara olan sevgimizi göstermeyi, onlarla birlikte olabilmeyi diliyorum” mesajını verdi.

Başkan Özacar'ın Anneler günü” ziyaretlerinin son durağında ise duygusal anlar yaşandı. Yazıcızade Mahallesi Mevlevihane Sokak'ta oturan, bebek iken geçirdiği ateşli hastalık sonucu yatağa bağımlı halde yaşayan 19 yaşındaki oğluna bakarak fedakarlık örneği sergileyen üç çocuk annesi Sevgi Barca (48), Hatırlanmak güzel şey” dedi.

Şefkatli annelerimize en derin saygılarımı sunuyorum” diyen Başkan Özacar, bu ziyarette aile fertleri ile uzun süre sohbet etti.