Özacar´dan Şampiyon Okçulara Ödül

Özacar´dan Şampiyon Okçulara Ödül

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Romanya´da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası´nda altın ve gümüş madalya kazanan milli takımda yer alan Gelibolulu üç sporcuyu çeyrek altınla ödüllendirdi.

Romanya´da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası´nda ülkemizi başarıyla temsil eden milli takımda yer alan ve madalyalar kazanan Gelibolulu üç sporcu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar´ı ziyaret etti.

Rusya ve İtalya´yı geride bırakarak 4 altın, 2 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 8 madalyayla şampiyonayı ilk sırada tamamlayan Türk milli genç erkekler takımında yer alan Serdar Bortay Maraş ve Göksel Altıntaş ile daha önce dünya şampiyonluğu bulunan ve bu şampiyonada Avrupa ikinciliğini elde eden takımda yer alan Nevin Akdağ´ın ziyaretinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Alpay Çardak da bulundu.

Başkan Özacar, ülkemize madalyalar kazandıran okçuları tebrik ederek ?Bu haklı gururu yaşatan siz ve arkadaşlarınızla gurur duyuyoruz, bizlerin yine göğsünü kabarttınız. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bir dönemde bizlerin yüzünü güldüren siz değerli sporcularımızı, bu başarının yaşanmasında emek harcayan teknik kadroyu ve en büyük destekçiniz olduğuna inandığım ailelerinizi de ayrıca kutluyorum? dedi.

 

?Bundan sonraki organizasyonlarda da nice madalyalar kazanarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğinize yürekten inanıyorum? diyen Başkan Özacar, şampiyon milli okçuları çeyrek altınla ödüllendirdi.