Özacar Sokak İftarına Katıldı

Özacar Sokak İftarına Katıldı

Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar Camikebir Mahallesi´nde düzenlenen sokak iftarında roman yurttaşlarla biraraya geldi. Özacar, ?Her günümüzün iftar sofrası kadar bolluk ve bereket içinde geçmesini diliyorum? temennisinde bulundu.

Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, eşi Birhan Özacar ile birlikte Ramazan ayı dolayısıyla sokaklarda kurulan iftar sofralarına konuk olarak, mahalle sakinleri ile buluşmasını sürdürüyor.

Başkan Özacar, Ramazan ayının ikinci mahalle buluşmasında Camikebir Mahallesi´nde yaşayan roman yurttaşlarla Gölcük Sokak´ta biraraya geldi. Vatandaşlarla tek tek selamlaşarak her birinin Ramazan ayını tebrik eden Özacar, Ramazan ayının dayanışma ve kaynaşmanın güçlendiği bir ay olduğuna vurgu yaparak, ?Gelibolu´da dostça, kardeşçe, birbirimizden farkımız olmaksızın ekmeğimizi aşımızı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Her günümüzün iftar sofrası kadar bolluk ve bereket içinde geçmesini diliyorum? dedi.

İftar sofrası yapılan dua ile sona ererken, uzun süre vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Mustafa Özacar, bir engelli yurttaşa da tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

?Hep birlikte, sağlık, afiyet ve huzur içerisinde ulaşırız´´ diyen mahalle sakinleri de
Ramazan ayında kendilerini unutmayan Başkan Özacar´a teşekkür ettiler.