Özacar, Kıdemli Hemşehrilerini Unutmadı

Özacar, Kıdemli Hemşehrilerini Unutmadı

?Yaşlılar Haftası? etkinlikleri kapsamında kıdemli hemşehrilerini evlerinde ziyaret eden Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, onlarla sohbet ederek keyifli dakikalar yaşadı, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini diledi.

Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ?Yaşlılar Haftası? etkinlikleri kapsamında, ?kıdemli hemşehrilerim´ diye nitelendirdiği yaşlı aileleri evlerinde ziyaret etti.

Başkan Özacar, ilçe merkezinde yaşayan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belirlenen dokuz aileye gerçekleştirdiği ziyaretlerde üzerinde ?Büyüklere saygı günümüz kutlu olsun? yazan çiçek ile çikolata takdim etti. İlk olarak merhum belediye başkanlarından M.Nuri Erer´in eşi olan Düriye Erer´i ziyaret eden Özacar, ?Sağlık ve sıhhat içerisinde nice yıllara erişmenizi diliyorum" temennisinde bulundu.

Kıdemli hemşehrileri ile sohbet ederek keyifli dakikalar yaşayan Başkan Özacar, Alaeddin Mahallesi´nde ikamet eden Kemal ve Emine Şimşek çiftine yaptığı ziyarette de, ?Sizlere daha nice uzun yıllar mutlu bir hayat diliyorum? ifadelerini kullandı.

 ?Yaşlılar Haftası? etkinlikleri kapsamında düzenlenen ev gezilerini Ali Mete ve Nusret Ak´ı ziyaret ederek sürdüren Başkan Özacar, kendilerine acil şifalar dilerken, belediye olarak yaşlılara hizmette kusur etmemeyi kendilerine en önemli görev gördüklerini vurguladı.

?Yaşlılarımız bizlere geçmişi anlatan, geleceği ışık tutanlardır? diyen Başkan Özacar duygusal anların yaşandığı ziyaretlerini Hakkı Koparır, Melek Küz ve Süleyman Taşkan isimli yurttaşlarla biraraya gelerek sürdürdü.

Emektar hemşehrileri ile sohbet edip kendilerine hal hatır soran Başkan Özacar, ziyaretlerin son iki durağında Hüsmen Kök ve Zehra Savaş ile biraraya geldi. Özacar, bu ziyaretlerde de ?Sizlerin hayat tecrübeleri bizler için çok önemli. Dünden bugüne değerlerimizi gelecek kuşaklara aktaran, bizlerin bugünlere gelmesinde en büyük emeği olan kişilersiniz. Bizleri evlerinizde sıcak bir ortamda ağırlayan siz değerli büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Her zaman başımızın tacı olan, büyük sevgi ve saygı duyduğumuz sizlerin haftasını kutluyorum.? ifadelerini kullandı.