OSB'DE İLK EZAN İLK CUMA NAMAZI

OSB

ÇANAKKALE OSB'DE KAMPÜS MESCİDİ TAMAMLANDI. MESCİD MEVLİD KANDİLİ İDRAK EDİLDİĞİ GÜNDE İLK EZAN OKUNDU İLK CUMA NAMAZI KILINDI

Son dönemlerde yaptığı atılımlar ile gündemde olan Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yeni yatırımlar ve düzenlemeler ile dikkat çekiyor. Çanakkale OSB'de kurumsal çalışmaların arasında efektif yapılarla birlikte yapımı yamamlanan mescid de yerini aldı.

Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi kampüs alanında inşa edilen mescidte Mevlid Kandilinin de idrak ettiği 7 Ekim Cuma günü (bugün) ilk ezan okunurken ilk cuma namazı da kılınıyor. Modern bir yapı olarak inşa edilen ve donatılan mescid bölgenin önemli bir eksikliğini ortadan kaldırırken ihtiyaca da cevap verecek. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy, nitelikli kurumsal yapılanma kapsamında kargo binası, banka, PTT, kafe ve restoran, efektif bir idari bina, eğitim ve toplantı salonu gibi donatıların bölgeye kazandırılması konusunda özenli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Organize Sanayi Bölgesinin Çanakkale'nin istihdam, üretim ve ekonomik katma değer konusunda ciddi atılımlar yaptığını da belirten Ersoy, bölgenin sosyal ihtiyaçların karşılanması, eksikliklerin giderilmesi ile ilgili taleplerin değerlendirildiğini ve bu konuda üye ve bölgenin beklentilerini en doğru şekilde karşılanması için hassasiyet gösterdiklerini kaydetti.

 

OSB Başkanı Fahrettin Ersoy, mescidin de bu ihtiyaçların arasında en önemli yapı olduğunu vurgulayarak "Çok şükür bu ihtiyacı en kısa sürede tamamladık. Mescidimiz Peygamber Efendimizin dünyaya gelişinin yıldönümü olan mevlid Kandilinin idrak ettiğimiz bu günde ilk ezan ve ilk cuma namazı ile ibadete açılması da ayrıca gururumuz olmuştur. Bölgemize, üyelerimize ve Çanakkalemize hayırlı olsun" dedi.