ORDUNUN GELDİĞİ DURUM GURUR VERİCİ

ORDUNUN GELDİĞİ DURUM GURUR VERİCİ

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Jandarma Genel Komutanlığı ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "184 yıllık “kanun ordusu”nun geldiği yüksek beşeri ve teknik kapasiteyi görmek gurur vericiydi" dedi.

Turan, Jandarma Genel Komutanlığı'nı ziyaret etti. Jandarma Genel Komutanı Organeral Arif Çetin tarafından karşılanan Turan, ziyaretçi defterini imzaladı. Turan, sonra komutanlıkta değerlendirme toplantısına katıldı.

KANUN ORDUSUNUN GELDIGI KAPASITEYI GÖRMEK GURUR VERICI

Turan ziyarete ilişkin twitter hesabından yaptığı aciklamada, "Türkiye’nin en köklü kurumlarından, Aziz Milletimizin gözbebeği Jandarmamızlayız. 184 yıllık “kanun ordusu”nun geldiği yüksek beşeri ve teknik kapasiteyi görmek gurur vericiydi. Bu şerefli üniformaya emek veren tüm vatan evlatlarını şükranla…" ifadelerini kullandı. Turan'in paylaşımı sonrası da Jandarma Genel Komutanlığı da kendi resmi hesabından ziyarete ilişkin bir paylaşım yaparak, şu ifadeleri kullandı. "İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Bülent Turan, Jandarma Genel Komutanlığı karargahında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına katılmış