"Önümüze Bakacağız"

Çanakkale Dardanelspor´da futbolcular hırs küpü. Yeni teknik patron Mete Ertem futbolculara önemli mesajlar veriyor.

Çanakkale Dardanelspor´da teknik direktörlük görevine başlayan Mustafa Mete Ertem sık sık toplantılar yaptığı futbolculara "Giydiğiniz formanın kıymetini üzerindeki armanın ağırlığını bilin" mesajı veriyor.

 

Salı günü görevine başlayan tecrübeli çalıştırıcı antrenman programlarına başlarken yaptığı genel ve bireysel toplantılar ile futbolcularını önce mental ve psikolojik açıdan hazırlamaya çalışıyor. Mustafa Mete Ertem öğrencilerine geride kalan süreçte yaşanan olumsuzlukları ve bununla ilgili yorumları bir kenara bırakmalarını ve önlerine bakmaları yönünde telkinde bulunuyor.

Dardanelspor´un çok özel geçmişi ile Türk Futbolunun önemli bir değeri olduğunu belirten Mustafa Mete Ertem futbolculara yaptığı konuşmalarda "Dardanelspor´un kimliğine ve değerine yakışır bir şekilde olmalıyız. Buda herkesin kendisine çeki düzen vermesi ile olabilir. Geriye değil önümüze bakmalıyız. Herkesin hedefine odaklanması ve yüzde yüz kapasitede verimli olması gerekir. Omuzladığımız yük hem ağır hem önemlidir" dedi.

Puan  sıralamasında bulunulan yerin Dardanelspor´un ismine ve kimliğine kesinlikle yakışmadığının altını çizen Mustafa Mete Ertem "Bir an önce bu olumsuzlukları geride bırakmak zorundayız. Sorumluluklarımızın bilinci ile hareket etmek ve kısa sürede bu hakedilmeyen yerden uzaklaşmak zorundayız. Önümüzde önemli ve yeterli bir süre var. Bu süreyi en doğru şekilde geçirip değerlendirmek durumundayız. Bu ekip bu kadro bunu yapabilecek kapasitededir. Hiç bir mazeretin arkasına sığınmamalıyız ve işimize bakmalıyız" şeklinde konuştu.

Ertem bu hafta çok önemli bir maç oynayacaklarına da dikkat çekerek "Tüm Çanakkalelileri ve taraftarları desteğe davet ediyorum" dedi.