ÖNGEN YÜKSEK ENERJİ İLE YOLA ÇIKTI

ÖNGEN YÜKSEK ENERJİ İLE YOLA ÇIKTI

CHP'DE İŞ İNSANI AV.MEHMET ÖNGEN ÖNÜNÜZDEKİ YEREL SEÇIMLERE CİDDİ PROJELER İLE HAZIRLANIYOR

Çanakkale ve ülke turizminin bölgedeki duayen isimlerinden Avukat Mehmet Öngen kolları şimdi de yerel kalkınma hamlesi için sıvadı. Yıllarını Çanakkale ve Balıkesir bölgesinde nitelikli turizm, etkin çevrecilik, gelişme ve kalkınma yolunda hizmetle geçiren Mehmet Öngen, bilgi, birikim, deneyim ve gelecek ile ilgili plan ve projelerini hayata geçirmek için yola çıktı.

CHP'nin etkin isimlerinden Av.Mehmet Öngen;  ciddi hazırlıklarla yola koyulduğu Çanakkale'de önüne koyduğu vizyon projelere odaklandı. Genel ve yerel siyasetin kaygan zemininden uzak ancak; geleceğe yönelik yenilikçi, nitelikli, efektif ve sürdürülebilir projeleri ile önümüzdeki yerel seçimlere hazırlıklarını hızlandıran Mehmet Öngen, kapılarını açtığı seçim ofisinde çalışmalarını etkinleştirdi.

37 YILLIK SİYASİ BİRİKİM

Av.Mehmet Öngen siyaset geçmişinde 37 yıl önce CHP'nin yol güzergahında SHP Ayvacık İlçe Başkanı olarak politika arenasına çıktı. Parti bünyesinde ve siyaset güzergahında rotasını 'yaşadığı kent ve bölgeye hizmete odaklanma' olarak belirleyen Öngen, gerek iş yaşamında, gerekse sosyal hayatında başarılı adımlar atarak bugünlere taşıdığı bilgi, birikim ve kazanımlarını şimdi çok sevdiği Çanakkale'de Belediye Başkanı olarak tüm bu değerleri çok daha ileriye taşımayı hedefledi.

SAHADA AKTİF ROL ALDI

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Av.Mehmet Öngen uzun bir süredir partisi CHP'de ve örgütün her faaliyetinde aktif olarak yer alarak partililerin, üyelerin ve yoğun temaslar kurduğu esnaf, sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ve toplumun her kesimi ile yakın ve sıcak diyaloglar kurarak Belediye Başkan aday adaylığını perçinledi. Gerek yaptığı ziyaretler, gerek kurduğu temaslar ve gerekse etkin gözlemleri ile yoğun destek alan Mehmet Öngen bu desteği Çanakkale'nin geleceğine taşımayı hedefliyor.

VİZYON PROJELER HAZIR

Çanakkale'de yıllardır aynı isimler üzerine odaklanılmasının yol açtığı keskin gruplaşmalar ve bunun sonucu ortaya çıkan kısır döngüden uzak kalarak partisinde çalışmalarını sürdüren Av.Mehmet Öngen, çok önem verdiği gençler ve kadınlardan oluşan geniş tabanlı bir ekip kurarak projelerini Çanakkale için hazırladı. Her biri kendi alanında başarılı, dinamik, geleceğe yatırım yapacak kapasitede bilgi, birikim ve deneyime sahip isimler ile yola çıkan Öngen, çok çalışmaya odaklı bir anlayışla Belediye Başkanlığı için enerji depoladı.

"BÜYÜK ATILIMLAR İÇİN HAZIRIM"

Belediye Başkanlığına çok sevdiği Çanakkale'yi layık olduğu yarınlara taşıma hedefleri ile hazırlandığını belirten Av.Mehmet Öngen, gerek yurt içi, gerekse yurt dışında edindiği bunca yıllık bilgi, birikim, enerji ve deneyimlerini hiç bir menfi beklentisi olmadan Çanakkale için ortaya koymak istediğini söyledi. Turizm, kültür, tarım ve tarih odaklı projelerin etkin bir plan çerçevesinde hayata geçirerek Çanakkale'yi örnek bir kent haline getirmeye odaklandıklarının altını çizen Öngen "nitelikli, içi dolu, etkin projeler ile büyük atılımlar gerçekleştireceğiz. Bu enerjiye de bilgi ve birikime de sahibiz. Yenilikçi, çok çalışmaya odaklı bir ekibimiz var. Tüm enerjimizi Çanakkale'yi milenyum çağının parlak kenti yapmak için kullanacağız. Kültür, sanat, tarih, edebiyat, eğitim, spor ve tarımda önemli duayen ve uzman isimleri Çanakkalemiz için devreye sokacağız" dedi.

"HİÇ BİR ŞEY İMKANSIZ DEĞİL"

Çanakkale Belediye Başkan aday adayı Av.Mehmet Öngen, hiç bir şeyin imkansız olmadığını belirterek "yeterki hayal edelim ve bunu hayata geçirmek için organize bir disiplini ortaya koyalım. Bu süreçte ortak akıl, toplumsal enerji ve sinerji ile hedef odaklı bir anlayış sergileyerek ne isteniyor ve gerekiyorsa ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Çanakkalemizi birlikte geliştirip kalkındaracağız. Bize inanın, güvenin" dedi.