Ölçek´ten 18. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Ölçek´ten 18. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek Partisinin 18. Kuruluş Yıldönümü Olması Nedeni İle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek yayınladığı mesajta şu ifadelere yer verdi. "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde yola çıkan AK Parti Türk siyasi hayatına yeni bir soluk getirmiştir. AK Parti tarih sahnesine çıktığı 14 Ağustos 2001´den bu yana istikrarın, güvenin, barış ve adaletin simgesi olmuştur. İlk günden bu yana halka hizmetin Hakk´a hizmet olduğunu her daim kendine şiar edinen AK Parti, eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette, ulaştırmada, enerjide, toplu konutta, sosyal yardımlarda hayata geçirdiği hizmetlerle Türkiye´ye çağ atlatmıştır.
Millet sevdalısı, milletten başka bir güç tanımayan, halka ve hakka hesap veren bir liderin arkasında hizmet edenler olarak, durmadan çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Bu duygularla, davamıza emek veren bütün parti mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, partimizin 18. kuruluş yılının vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Diyerek sözlerini sonlandırdı.