Ölçek'den Kamuoyuna Açıklama

Ölçek

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek hakkında çıkan haberleri yalanladı.

KAMUOYUNA DUYURU
Dün akşam saatlerinden itibaren şahsımı ve partimi hedef alan yalan yanlış haberler ile Çanakkale kamuoyu yanıltılmak istenmektedir. 
Öncelikle şu bilinmelidir ki görev yaptığım süre zarfı içinde partili partisiz Çanakkale halkı şahsımın bu tarz konular ile hiçbir zaman gündeme gelmediğimi çok iyi bilmektedir. Bahsi haberde konu geçen şahıs partimizin üyesi olup 19.08.2019 tarihinde de partimizden istifa etmiştir. Kendisini İsmetpaşa Mahalle ofisimizde 3 yıl boyunca o dönemin mahalle başkanımız aracılığı ile yapılan çalışmalarda tanımaktayım. Kendisiyle bu zamana kadar da hiçbir alıp veremediğim olmamıştır. 
Daha öncede aynı kişi ve kişiler tarafından şahsımı karalamaya yönelik bu tarz çıkışlar yapılmış ancak yüce Türk adaletinde bu karalama kampanyalarının karşılığının olmadığı gözler önüne serilmiştir. Çanakkale Merkez’de yaptığımız çalışmaları gölgelemeye yönelik ve tam da kongreler öncesinde yine aynı kumpas ile karşı karşıya kalmış bulunuyorum. Buradan şunu belirtmek istiyorum ki bu tarz karalama kampanyalarıyla ne partimin nede şahsımın zarar görmemesi adına tüm hukuki haklarımı kullanacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. 
Sadece partimizi sürekli karalama çalışmaları içinde bulunan bir gazete tarafından yapılan bu haberleri kınıyor, Çanakkale kamuoyunu bu tarz yanlı ve mesnetsiz iddialar ile gündemde tutanlar ile yüce Türk adaleti önünde hesaplaşacağımı kamuoyuna bildiririm.