Öğrencilerimiz Voleybol İle Buluşuyor

Öğrencilerimiz Voleybol İle Buluşuyor

Çanakkale´de bir çok örnek sosyal sorumluluk projesine katkı sağlayan Uysal Market, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yeni bir projeye daha imza attı

Çanakkale´nin yükselen değeri Uysal Market önemli sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.  Kentimizin gerek sosyal, gerek ekonomik ve gerekse sportif etkinliklerine olumlu katkılar sağlayan ve sosyal sorumluluğu görev bilen Uysal Market, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imzasını attı.

Öğrencileri voleybol sporu ile buluşturmayı, sporu sevdirmeyi amaçlayan proje kapsamında dün İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde imza töreni gerçekleştirildi. Törende İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına İl Müdürü Zülküf Memiş, Uysal Market adına İşadamı Süleyman Uysal ve Çanakkale Belediyespor Kulübü adına Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan hazırlanan protokole imza attı. Çanakkale Belediyespor Voelybol Şube Sorumlusu Aysın Kavcar da törende hazır bulundu.

Binlerce öğrenci voleybol sporunun içine çekilecek

Çanakkale Belediyespor´un resmi sponsorluğunu da yürüten Uysal Market´in, okullarda eğitim ve öğrenim gören binlerce öğrenciye yönelik hazırladığı proje kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün himayeleri ve koordinatörlüğünde öğrencilerin voleybol sporu ile tanışmaları ve sporun içerisinde olmaları amaçlanıyor. Proje kapsamında öncelikle lise öğrencilerinden hareket edilerek ilk etapta Çanakkale merkez ilçedeki okullardan belirlenecek öğrenciler, Çanakkale´yi Bayanlar Voleybol 1.Liginde temsil eden Çanakkale Belediyespor´un Çanakkale´de yapacağı karşılaşmalara getirilerek tribünlerde yer almaları sağlanacak. Çanakkale Belediyespor´un voleybol oyuncuları ile bir araya da gelecek öğrencilerin hem voleybol sporunu sevmeleri hem de kentin sosyal ve sportif aktivitelerinin içerisinde olmaları, iyi zaman geçirmeleri ve kentin spor alanında da gelişiminde olumlu rol oynamaları hedefleniyor.

Proje hayata geçiriliyor

Proje kapsamında Çanakkale Belediyespor´un yerli ve yabancı oyuncuları, karşılaşmaya gelmeleri planlanan okula giderek öğrenciler ile bir araya gelecekler ve öğrencilere imzalı top, forma ve maçlarda giymeleri için Uysal Market, Belediyespor ve Milli Eğitim Müdürlüğü logolarının bulunduğu proje anısına birer şapka dağıtacaklar. Maçlara gelmeleri için lojistik desteği İl Milli Eğitim Müdürlüğü sağlarken, öğrencilere, öğretmenlerine ve okul yöneticilerine verilecek davetiyeler verilecek. Salon girişinde Uysal Market´in aksiyon personeli öğrencileri karşılayacak ve kendilerine içerisinde su, meyve suyu, sandviç, çikolata gibi ürünlerden oluşacak bir ikram paketi verilecek. Daha sonra maça gelen öğrenciler, öğretmenler ve yöneticiler tribünlerde kendilerine ayrılan bölümde yerlerini alacaklar. Proje kapsamında merkez ilçeden sonra diğer tüm ilçelerdeki okullardan da öğrenciler voleybol sporu ve Belediyespor ile buluşacaklar.

Güneşhan ?Spor dostluk, barış ve kardeşliktir?

Dün gerçekleştirilen protokol imza töreni sonrası bir değerlendirme yapan Çanakkale Belediyespor Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, projede amacın öğrencileri Çanakkale´yi başarı ile temsil eden Çanakkale Belediyespor ile buluşturmak ve maçlarını izlemelerini sağlamak olduğunu söyledi. Güneşhan şunları söyledi: ?Bu proje değerli işadamımız Süleyman Uysal tarafından Uysal Market ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün işbirliği ile hazırlandı. Biz de Çanakkale Belediyespor olarak bu güzel ve anlamlı projeye sıcak baktık. Proje sayesinde binlerce öğrencimiz voleybol sporu ve Çanakkale´yi temsil eden Belediyespor´un 1.ligde mücadele eden sporcuları ile tanışarak, dünya çapında başarı gösteren üst düzeydeki takımları izleme olanağı bulabilecek. Sporun olduğu yerde sağlıklı yaşam, dostluk, barış ve birlik beraberlik olur. Bugün izleyici olarak sporun içerisinde olacak çocuklarımız yarın sporcu olarak da aktivitelere devam edebilir. Bu önemli projede duyarlılık gösteren Uysal Market firmamızı ve değerli yöneticisi Süleyman Uysal´ı, İl Milli Eğitim Müdürümüz Zülküf Memiş´i ve proje kapsamında yerini alacak tüm yetkilileri hem tebrik ediyor hem de kendilerine teşekkür ediyorum?